צליית אסאדו על האש בצורה הנכונה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

צליית אסאדו על האש בצורה הנכונה 

מאת    [ 19/01/2016 ]
מילים במאמר: 457   [ נצפה 1912 פעמים ]

 
 

צלייה נכונה של נתח אסאדו עסיסי היא אומנות לשמה, אך גם אתם יכולים להשיג מרקם עדין ורך לנתח האסאדו שלכם אם תעבדו לפי הטיפים הבאים.

העבודה הקשה של צליית נתח אסאדו ענק על ערימת גחלים גדולה היא עדיין משהו שרק באירועים המגישים קייטרינג אסאדו ניתן לראות, אבל זה לא אומר שאם אתם עורכים מפגש קטן על האש עם חברים אתם לא יכולים לצלות בעצמכם קצת אסאדו.

אז אם אתם מתכננים מפגש עם החברים ורוצים לפנק אותם בנתח אסאדו צלוי מושלם, יש לנו כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות זאת. הטיפים הללו נלקחו ממספר שפים המומחים בצליית אסאדו, אז חשוב לבצע את צליית הנתח לפיהם.

1. השם "אסאדו" מתייחס גם לנתח הבשר שאתם צריכים לקנות מהאטליז וגם לצורת החיתוך של החלק בבשר. אתם צריכים לבקש מהקצב שלכם נתח בקר איכותי, עדיף שגדל על עשב טבעי, ולדאוג שהוא חותך את הנתח מספר סנטימטרים מעל הצלעות. ככה תוכלו בקלות להניח את נתח האסאדו לצלייה על האש כאשר הוא יושב על העצמות עצמם. זה פשוט הרבה יותר קל ככה.

2. המרקם של הנתח חייב להיות מרקם מאוד רך שמתמוסס בפה, אז חשוב שהנתח יהיה יחסית מאוד שומני. מומלץ שהנתח יהיה במחציתו שומן, ככה השומן נוזל אל תוך הבשר ומרכך אותו. בעצם מדובר על אותה טכניקה שניתן לראות במסעדות שווארמה, בהן מניחים חתיכות שומן על הבשר בכדי לרכך אותו. אם לא יהיה מספיק שומן, צלייה ארוכה של הנתח רק תייבש אותו במקום לרכך אותו והנתח יהיה צמיגי.

3. חשוב לקנות נתח אסאדו מיושן, במשך כמה ימים. אם אתם קונים אותו טרי מהקצב אז דאגו להושיב אותו במקרר יומיים או שלושה. הייבוש של נתח האסאדו נועד בכדי לדאוג שלא יהיה יותר מדי דם בנתח, אשר יכול לנזול על הגחלים ולהוריד את האפקטיביות של הצלייה הארוכה.

4. זכרו לתבל את הנתח לפני שאתם מעלים אותו על האש. בעוד שנתח אסאדו רך לאחר צלייה ארוכה הוא מאוד טעים, עדיין תמיד כדאי להוסיף איזה תיבול קטן. אתם יכולים למצוא מגוון רחב של מתכונים לטיבול אסאדו באינטרנט, אך גם רק קצת פלפל ומלח גס יכולים לעשות את העבודה.

5. במהלך הצלייה הארוכה חשוב לשמור על מרחק נכון מהגחלים. בהתחלה נשמור על מרחק יחסית קרוב על מנת לתת לנתח האסאדו צלייה מבחוץ שתסגור את החום בו, ואז יש להרחיק את הנתח מהגחלים ולתת לו לצלות שעות ארוכות עד שהוא מקבל את הריכוך המתאים. אתם עם הזמן תפנימו את הדרישות למרחק מהמנגל שלכם, אך בעיקרון צריך בהתחלה לקחת מרווח של 10 סנטימטר ואז להרחיק לסביבות 40 סנטימטר.

6. מבחינת הגשה, הכי מרשים וטעים לקחת את כל נתח האסאדו כולו ולהניח על השולחן, ולתת לכל אחד לחתוך לו חתיכה וישר לאכול אותה, זה שומר על הטריות והרכות של הנתח. אפילו מומלץ לשמור את נתח האסאדו על האש לאורך האכילה שלו.

 

קייטרינג פלפל ומלח - קייטרינג אסאדו בשרי לאירוע מושלם

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב