דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


צליית אסאדו על האש בצורה הנכונה 

מאת    [ 19/01/2016 ]

מילים במאמר: 457   [ נצפה 3486 פעמים ]

צלייה נכונה של נתח אסאדו עסיסי היא אומנות לשמה, אך גם אתם יכולים להשיג מרקם עדין ורך לנתח האסאדו שלכם אם תעבדו לפי הטיפים הבאים.

העבודה הקשה של צליית נתח אסאדו ענק על ערימת גחלים גדולה היא עדיין משהו שרק באירועים המגישים קייטרינג אסאדו ניתן לראות, אבל זה לא אומר שאם אתם עורכים מפגש קטן על האש עם חברים אתם לא יכולים לצלות בעצמכם קצת אסאדו.

אז אם אתם מתכננים מפגש עם החברים ורוצים לפנק אותם בנתח אסאדו צלוי מושלם, יש לנו כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות זאת. הטיפים הללו נלקחו ממספר שפים המומחים בצליית אסאדו, אז חשוב לבצע את צליית הנתח לפיהם.

1. השם "אסאדו" מתייחס גם לנתח הבשר שאתם צריכים לקנות מהאטליז וגם לצורת החיתוך של החלק בבשר. אתם צריכים לבקש מהקצב שלכם נתח בקר איכותי, עדיף שגדל על עשב טבעי, ולדאוג שהוא חותך את הנתח מספר סנטימטרים מעל הצלעות. ככה תוכלו בקלות להניח את נתח האסאדו לצלייה על האש כאשר הוא יושב על העצמות עצמם. זה פשוט הרבה יותר קל ככה.

2. המרקם של הנתח חייב להיות מרקם מאוד רך שמתמוסס בפה, אז חשוב שהנתח יהיה יחסית מאוד שומני. מומלץ שהנתח יהיה במחציתו שומן, ככה השומן נוזל אל תוך הבשר ומרכך אותו. בעצם מדובר על אותה טכניקה שניתן לראות במסעדות שווארמה, בהן מניחים חתיכות שומן על הבשר בכדי לרכך אותו. אם לא יהיה מספיק שומן, צלייה ארוכה של הנתח רק תייבש אותו במקום לרכך אותו והנתח יהיה צמיגי.

3. חשוב לקנות נתח אסאדו מיושן, במשך כמה ימים. אם אתם קונים אותו טרי מהקצב אז דאגו להושיב אותו במקרר יומיים או שלושה. הייבוש של נתח האסאדו נועד בכדי לדאוג שלא יהיה יותר מדי דם בנתח, אשר יכול לנזול על הגחלים ולהוריד את האפקטיביות של הצלייה הארוכה.

4. זכרו לתבל את הנתח לפני שאתם מעלים אותו על האש. בעוד שנתח אסאדו רך לאחר צלייה ארוכה הוא מאוד טעים, עדיין תמיד כדאי להוסיף איזה תיבול קטן. אתם יכולים למצוא מגוון רחב של מתכונים לטיבול אסאדו באינטרנט, אך גם רק קצת פלפל ומלח גס יכולים לעשות את העבודה.

5. במהלך הצלייה הארוכה חשוב לשמור על מרחק נכון מהגחלים. בהתחלה נשמור על מרחק יחסית קרוב על מנת לתת לנתח האסאדו צלייה מבחוץ שתסגור את החום בו, ואז יש להרחיק את הנתח מהגחלים ולתת לו לצלות שעות ארוכות עד שהוא מקבל את הריכוך המתאים. אתם עם הזמן תפנימו את הדרישות למרחק מהמנגל שלכם, אך בעיקרון צריך בהתחלה לקחת מרווח של 10 סנטימטר ואז להרחיק לסביבות 40 סנטימטר.

6. מבחינת הגשה, הכי מרשים וטעים לקחת את כל נתח האסאדו כולו ולהניח על השולחן, ולתת לכל אחד לחתוך לו חתיכה וישר לאכול אותה, זה שומר על הטריות והרכות של הנתח. אפילו מומלץ לשמור את נתח האסאדו על האש לאורך האכילה שלו.

 

קייטרינג פלפל ומלח - קייטרינג אסאדו בשרי לאירוע מושלם




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב