למה כדאי לקחת חופשה קולינארית בצימר ?
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

למה כדאי לקחת חופשה קולינארית בצימר ? 

מאת    [ 26/01/2015 ]
מילים במאמר: 466   [ נצפה 20491 פעמים ]

 
 

יש הרבה ישראלים אשר מעונינים לבצע חופשה קולינארית, חופשה שבו אנו מכירים וחווים את המקום בצורה שונה דרך טעימת מגוון מאכלים מקומיים והכרת מטבחים שונים. בגלל שתיירות בעידן הגלובלי היא כבר לא כל כך מיוחדת, היום הישראלים יוצאים פעמיים ואף יותר בשנה לחו"ל והחופשה הרגילה כבר לא נחשבת לחופשה מיוחדת ומרעננת. מכאן החל טרנד החופשות הקולינאריות, שבהם חווים את האזור בצורה שונה מאוד, דרך הבטן. אם אתם לא מאמינים לנו שהתחום הקולינארי בתחום התיירות פופולארי, רק צריך להרים את שלט הטלוויזיה ולגלות שיש מגוון תוכניות הבישול ותוכניות שעוסקות בבישול קולינארי בארץ ובעולם. יש ערוצים שלמים שמוקדשים רק לטיולים ומאכלים שונים.

ברוב היעדים הפופולארים בארץ ובעולם, נוכל לקבל חופשה קולינארית ייחודית לאותו היעד. בבורגס נוכל לטייל בין הכפרים האותנטיים, לנפוש בחופי ים מדהימים ולהנות משפע של דגים טריים. ביוון נוכל ללמוד להכין קופטו או מלטיניה ומנות מקומיות מיוחדות תוך כדי ספיגת הנוף מסביב ונוכל גם להגיע לספרד ולטעום טאפאס מקומי אמיתי וארוחות צהריים קיציות נוספות. אם לא נרצה ללכת רחוק, מה לגבי החוויה הקולינארית בישראל? כמובן שאי אפשר בלי הארוחה החשובה ביותר ביום, הלא היא ארוחת הבוקר.

הביטוי "ארוחת בוקר ישראלית" נהיה חלק בלתי נפרד מחיי היומיום שלנו, אם זה בבתי קפה בשישי בבוקר או סתם ככה באמצע השבוע, ואפילו בשבת בבוקר עם כל המשפחה. גם צימרים בכפר תבור, צימרים בשרונה והסביבה, הבינו את חשיבותה של ארוחת הבוקר הישראלית ולכן דאגו לתת לאורחים שלהם את כל מרחב האפשרויות. את הביצה נוכל לבקש כחביתה, או אולי מקושקשת, עין או אפילו כביצה קשה. מבחר הגבינות הישראליות גם הוא לא נשאר מאחור, וממנו נוכל לבחור בולגרית, צפתית, צהובה וכמובן שאי אפשר בלי הקוטג' שארוחת בוקר ישראלית לא תהיה מושלמת בלעדיו. לצד כל זה כמובן יוצעו ירקות בכל הצבעים, ממרחים מתקתקים, מאפים ליד הקפה והתה וכמה טוב שיש גם מיצים סחוטים לאורך כל הארוחה. אין שום ספק שחופשה קולינארית לא תהיה שלמה בלי ארוחת בוקר ישראלית אמיתית.

אפשר לעשות חופשה קולינארית בישראל

גם בצימרים בכפר תבור והרבה בהרבה צימרים בשרונה, מוצעת האפשרות לקבל חופשה קולינארית בצפון בצימרים עצמם. דבר זה טוב לתייר הישראלי, שנוהג לחפש ולרצות לקבל את החבילה הכוללת כשהוא מתכנן חופשה, כזו שתשלב בין הרצון להתנהל באופן עצמאי בצימר בהכנת הארוחה, לבין העזרה בקבלת ידע על מסעדות מקומיות למי מאיתנו שמעדיף לקבל את החוויה הקולינארית היישר אל השולחן. למי שמעוניין קיימת גם האופציה להזמין ארוחות שף מקצועי, היישר אל החדר בצימר. ובשורה התחתונה, חופשה קולינארית בישראל היא הרבה יותר זולה. במקום לנסוע לחו"ל בכדי להכיר מטבחים חדשים, אפשר לעשות זאת כאן בישראל. המטבח הישראלי מושע מכל כך הרבה עדות שאתם יכולים לחוות חוויה קולינארית מגוונת מבלי לצאת מהארץ.

צימר בר בכפר שבמושב שרונה,
אירוח כפרי ופסטורלי.
אתר הבית: www.bar-bakfar.co.il

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב