לזניה תרד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לזניה תרד 

מאת    [ 01/12/2005 ]
מילים במאמר: 152   [ נצפה 20278 פעמים ]

 
 
לזניה טעימה ביותר, אם נוסיף אליה סלט עלי בייבי יש לנו ארוחת ערב נפלאה.

חבילה תרד טחון וקפוא או חצי ק"ג תרד טרי וחלוט
200 ג' גבינת פטה
200 ג' גבינה צהובה מגורדת
1 חב' קוטג'
3 ביצים
מלח, פלפל
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל קצוץ
3-4 שיני שום
1 כפית אורגנו
אפשר שמנת לקצפת אבל לא הכרחי

הוראות הכנה:
לטגן הבצל עד השחמה
להוסיף את השום הקצוץ
אליהם להוסיף את רסק העגבניות, את העגבניות המרוסקות, כפית אורגנו, מלח ופלפל.
לבשל כחצי שעה על אש קטנה וליצור רוטב עגבניות.
אם בוחרים להוסיף שמנת מתוקה - זה הזמן. יש להוסיף אותה לרוטב העגבניות.

לערבב את התרד הטחון כשהוא מופשר וסחוט עם הקוטג', הביצים, גבינת הפטה ולתבל במלח ופלפל.


לסדר בתבנית:
שכבה עלי לזניה מעליה שכבת רוטב ומעליה שכבת תרד

לחזור על הפעולה פעמיים ולסיים ברוטב עגבניות.

לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות 45 ד' מכוסה בנייר כסף.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב