מתכון טירמיסו
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון טירמיסו 

מאת    [ 27/11/2005 ]
מילים במאמר: 119   [ נצפה 47606 פעמים ]

 
 
1 חבילה בישקוטים

לרוטב:
חצי כוס מים רותחים
כף נס קפה חזק
1 כף סוכר
2-3 כפות ליקר תפוזים

למלית:
1 שמנת מתוקה
חצי ק"ג גבינת שמנת
3-4 כפות סוכר
קליפת תפוז מגוררת
מעט תמצית וניל טהור או גרגרים מתרמיל וניל שלם
3-4 כפות ליקר תפוזים
2-3 כפות פודינג אינסטנט וניל
ציפוי:
אבקת קקאו

הוראות הכנה:
1. להקציף את שמנת המתוקה יחד עם הגבינה, הסוכר, אבקת הפודינג ולהוסיף את הליקר, הוניל
קליפת התפוז.
2. לטבול את הבישקוטים ברוטב ולסדר בתחתית התבנית
3. למרוח חצי מכמות הגבינה על הבישקוטים
לחזור על הפעולה שוב. כך יוצא 2 שכבות בישקוטים ו -2 שכבות גבינה
4. לקרר למשך כ - 12 שעות
5. לפני ההגשה לזרות מעל הטרמיסו אבקת קקאו דרך מסננת.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:


שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2015
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
כתיבת מאמרים

מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב