מתכון לסחלב
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון לסחלב 

מאת    [ 25/07/2014 ]
מילים במאמר: 369   [ נצפה 2099 פעמים ]

 
 


סחלב הוא המשקה של החורף, ב"ה הידיעה". משקה חם, סמיך וריחני ותוספות לפי טעמכם האישי. אם אני מגישה את המשקה לארוחים אני שמה את התוספות בקעריות נפרדות, ונותנת לאורחים לבחור את "הפינוק" שלהם.

מצרכים:

3.5 כוסות חלב
5 כפיות סוכר
2 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל

להגשה: קוקוס, קינמון, אגוזים קצוצים, שקולד מגורר, בוטנים קצוצים

אופן הכנה:

בחצי כוס חלב הנותרת ערבבו היטב את כף הקורנפלור
הרתיחו בקלחת כוס חלב עם הסוכר והוניל
מוסיפים לתוך הקלחת בזרם דק, תוך כדי בחישה את תערובת החלב והקורנפלור והמשיכו לערבב היטב - חשוב מאוד שלא יהיו גושים!
העבירו לכוסות הגשה וקשטו במה שאתם אוהבים.

/ / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב