יתרונות וחסרונות בשימוש בארגזי קלקר וצידניות קלקר לעומת שימוש בטרמופורטים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

יתרונות וחסרונות בשימוש בארגזי קלקר וצידניות קלקר לעומת שימוש בטרמופורטים 

מאת    [ 22/06/2014 ]
מילים במאמר: 361   [ נצפה 2760 פעמים ]

 
 
חברות קייטרינג, יבואני ומפיצי מזון, מסעדות, בתי-מלון - אלו חלק מהלקוחות המוסדיים בארץ הנעזרים בפתרונות שארגזי הקלקר למזון והטרמופורטים מספקים. מאמר זה סוקר את היתרונות והחסרונות שיש בשימוש בשני סוגי פתרונות אלו.

יתרונות השימוש בארגזי קלקר או צידניות קלקר למזון
זה שנים רבות מכירים צרכני השוק המוסדי את ארגזי הקלקר ועשו בהם שימוש להובלת מזון. בשנים האחרונות התפתחה מאד הטכנולוגיה ואפשרה ייצור של ארגזי קלקר מסוג חדש: ארגזי קלקר דחוס חדשניים בעלי תכונות ויתרונות שלא היו קיימים בארגזי הקלקר הוותיקים.
אחד היתרונות של ארגזי קלקר דחוס אלו הינו יכולת הבידוד המוגברת שלו. בנוסף, היותם של הארגזים עשויים מקלקר דחוס מעיד כמובן על יתרונם החשוב ביותר הנוסף: היותם קלי משקל באופן ברור לעומת הטרמופורטים, הפתרון הוותיק והמוכר בשוק זה עשרות שנים. יתרון זה הנו קריטי במיוחד לחברות הסעדה למשל, או לחברות העוסקות בהזנה ושינוע של חמגשיות, מכיוון שהיות הארגזי קלקר קלים זה מבטיח נוחות משלוח, פחות מאמץ מהעובדים, ואף חיסכון כספי בהוצאות דלק ורכב.
יתרון ברור ומובהק נוסף של ארגזי וצידניות הקלקר הנו יתרון המחיר האטרקטיבי לעומת הפתרון הקיים בשוק של הטרמופורטים למזון. כיום ארגזי הקלקר הדחוס הינם חזקים ביותר ומחזיקים מעמד לאורך שנים, כך שמבחינת "עלות-תועלת" הינם אטרקטיביים מאד.
גם מבחינת תפעול ולוגיסטיקה יש יתרונות לארגזי קלקר וצידניות הקלקר בכך, שמשולבים בתהליך הייצור שלהם חומרים אנטי בקטריאליים, והם קלים לניקוי, אפילו במדיחי כלים תעשייתיים.

יתרונות השימוש בטרמופורטים
כמובן שגם לשימוש בטרמופורטים הוותיקים ישנם יתרונות. הטרמופורטים למזון הינם חזקים ביותר, ולכן הם שורדים שנים רבות בשימוש סביר.
כמו ארגזי הקלקר, גם הטרמופורטים בעלי יכולת בידוד מרשימה בשימור החום והקור, ואף הם קלים לניקוי ובד"כ עמידים בשטיפה במדיחי כלים.

אז מה עדיף: ארגזי קלקר למזון או טרמופורטים?
אין תשובה חדש משמעית לדילמה של השימוש בארגזי קלקר לשינוע מזון לעומת שינועו בטרמופורטים. ישנם יתרונות לכאן ולכאן. בבואו לקבל החלטה, על הקניין המוסדי להליט לאור היתרונות והחסרונות שמנינו לעיל לכל אחד מהפתרונות. חלק מהצרכנים רוכשים גם ארגזי וצידניות קלקר וגם טרמופורטים, לצרכים שונים שלהם.

לסיכום: סקרנו במאמר זה שני סוגי פתרונות להובלה ולשינוע של מזון בצורה בטוחה ויעילה לתחום האירוח וההסעדה. לכל אחד מהפתרונות שסקרנו ישנם חוזקות וחולשות. חשוב להכיר אותן ולקבל החלטה עסקית נבונה טרם ההצטיידות.
אנו בטוחים ששני סוגי פתרונות אלו ימשיכו ללוות את ענף ההסעדה והמזון בארץ ובעולם עוד שנים רבות.

י. גרינגראס בע"מ פתרונות כוללים ומוצרים לקירור לתחום המזון, הרפואי והפרטי: מקררים ניידים לרכב, מקררים מקצועיים לשוק המזון והרפואי, מארזים מבודדים לשימושים רפואיים, מארזים ייעודיים לנשיאה בקירור של אינסולין, מקררים ליאכטות וקרוואנים, ארגזי קלקר, צידניות קלקר , טרמופורטים, קלקרים לחמגשיות, ארגזים לפיצה לקטנועים ,תיקי בידוד לפיצה.. ועוד!
טל': 03-5782613 / נייד: 050-5236541
דוא?ל: wm_grmar@netvision.net.il אתר: www.i-gruengrass.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב