דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


טאפס קרם חציל וגבינות צאן 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 114   [ נצפה 6663 פעמים ]

טפאס קרם חציל וגבינות צאן

חומרים :

2 י"ח חציל
2 י"ח פלפל גמבה אדומה
4 שיני שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
41 כוס שמן זית
100 גרם גבינת עיזים מגורדת
מלח גס
פלפל שחור גרוס


אופן הכנה


מכניסים את החצילים בשלמותם אל תוך תנור שחומם מראש ל180 מעלות ןעד לריכוך מלא של החציל באותה צורה קולים את הגמבה ומקלפים.
קולפים את החציל ומקררים את הבשר שלו .
מכניסים את החציל השום הפטרוזיליה וגבינת העיזים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה מוסיפים שמן זית לפי טעם ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
את הפל הקלוי חותכים לרצועות רחבות ומניחים על גבי פרוסת בגט או לחם כל שהוא מעל מניחים קרם חציל ומקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב