דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קרפצ'יו סלמון בקרם שום ונענע חם 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 114   [ נצפה 3607 פעמים ]

קרפאצ'יו סלמון ברוטב קרם שום ונענע חם

חומרים :

400 גרם פילה סלמון פורס דק ניתן להשתמש גם במעושן
10 שיני שום טריות
1 כוס שמנת מתוקה 42% שומן
50 גרם חמאה צהובה
חופן עלי נענע טרייה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד




אופן הכנה

מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את שיני השום קולים את השום במשך דקה ומוסיפים את השמנת .
מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
מעבירים את הרוטב למעבד מזון ומוסיפים את הלימון ועלי הנענע וטוחנים למחית חלקה מחזירים לאש ומצמצמים עד לקבלת מרקם סמיך ומסירים מהאש .
מסדרים בצלחת פרוסות סלמון על עלי בייבי מיקס ויוצקים מעל רוטב מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור גרס לפי טעם ומגישים מיד .



שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב