דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פלאפל דגים פיקנטי 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 112   [ נצפה 4879 פעמים ]

פלאפל דגים פיקנטי

חומרים :

1 ק"ג גרגירי חומוס מושרה במים וכף סודה למשך לילה
3 י"ח בצל בגודל בינוני
5 שיני שום
250 גרם פילה דג (מרלוזה, נסיכת הנילוס )
2 פלפל צ'ילי אדום
1 כף כמון
1 כף זעתר טחון
מלח לפי טעם פלפל שחור טחון לפי טעם
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן הכנה

מסננים את גרגירי החומוס וטוחנים במטחנת בשר או מעבד מזון ביחד עם הדגים הבצל השום הצ'ילי ועשבי התיבול .
מתבלים במלח ופלפל שחור לפי טעם ומוסיפים את הזעתר והכמון .
מערבבים היטב ומכניסים למקרר למשך שעה .
מחממים שמן עמוק לטיגון .
מרטיבים את הידיים מעט ויוצרים כדורים .
מטגנים עד להזהבה .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב