דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פילה בקר על מצע גזר בזיגוג מתוק 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 142   [ נצפה 5534 פעמים ]

פילה בקר על מצע גזר בזיגוג מתוק

חומרים :
400 גרם פילה בקר פרוס למדליונים
½ ק"ג גזר חתוך למקלות
½ כוס סוכר
100 גרם מחמאה
מיץ מתפוז אחד
1 מקל קינמון
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כוסות מים

אופן הכנה

מחממים סיר וממיסים את המחמאה מכניסים פנימה את הגזר ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים והסוכר ומביאים לרתיחה .
מכניסים פנימה את מיץ התפוזים ומקל הקינמון ומנמיכים את האש .
מבשלים על אש נמוכה תוך כדי יציקת נוזלי הבישול מעל הגזר כל מספר דקות .
מבשלים עד לריכוך הגזר והפיכת הנוזל לדרגת סירופ.
מתבלים את פילה הבקר במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס סוגרים במחבת חמה ומעבירים לתנור שחומם ל180 מעלות למשך 4-5 דקות .
להגשה- מניחים במרכז הצלחת מהגזר המזוגג ומעל מסדרים 4 מדליוני פילה בקר יוצקים מעל מסירופ הבישול מקשטים במקל קינמון ומגישים.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב