דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פילה סלמון על מיקס עדשים וסויה 

מאת    [ 12/03/2008 ]

מילים במאמר: 137   [ נצפה 4868 פעמים ]

פילה סלמון על מיקס עדשים וסויה

חומרים :

400 גרם פילה סלמון
100 גרם עדשים כתומות
100 גרם עדשים חומות
100 גרם עדשים ירוקות
½ כוס רוטב סויה
3 י"ח בצל פרוס
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום פרוס
¼ כוס יין לבן
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס


אופן הכנה

מבשלים כל סוג עדשים בנפרד עד לריכוך מערבבים את העדשים ומניחים בצד .
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים שום ויין לבן ומבשלים על אש נמוכה למשך דקה נוספת .
מוסיפים את הסויה והפטרוזיליה מתבלים במלח גס פלפל שחור גרוס ומצמצמים דקה נוספת .
משמנים במעט שמן זית את הסלמון ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 8-10 דקות .
להגשה : מניחים במרכז הצלחת כמות נדיבה של עדשים מסדרים את הסלמון מעל ויוצקים מנוזלי הרוטב מעל.


שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב