רבים שאלו אותי במיילים על הכנת מחמצת: אז כאן אפרט את התהליך, הוא מאוד פשוט ודורש שבוע ימים,תוך שבוע יש לך מחמצת לתפארת ואפשר להכין איתה לחמים עם טעם עשיר ביותר. הוראות הכנה: (מתאים לכל סוג קמח) שיפון, מלא, לחם וכו'
אחרי שלוחצים כאן עכשיו מקבלים בחינם 11 מתכונים ישירות למייל
יום 1 - לוקחים קופסה שיש לה מכסה מתאים (עדיף מרובעת) מנפים כוס קמח ושופכים לתוך זה 3/4 כוס מים,מערבבים טוב עם כף עד שנהיה מין בצק דליל קצת. סוגרים ומשאירים פינה של המכסה פתוח קצת כדי שתנשום.מניחים את הקופסה בטמפרטורת החדר בימי הקיץ החמים אחרי 3-4 שעות להכניס למקרר עד ליום למחרת שמאכילים אותה שוב.
אחרי שלוחצים כאן עכשיו מקבלים בחינם 11 מתכונים ישירות למייל
יום 2 - שופכים לתוך הקופסה אותו הדבר כמו אתמול כוס קמח ו3/4 כוס מים מערבבים היטב, סוגרים ופותחים קצת את הפינה של הקופסה.
יום 3 - המחמצת מתחילה לתסוס להוציא ריח חריף קצת, לא להיבהל זה רק אומר שהתהליך נכון.
יום 4-5-6 חוזרים על אותה פעולה שופכים כוס קמח 3/4 כוס מים, סוגרים ופותחים פינה.ממשיכים בדיוק באותה פעולה כל יום עד היום ה-7 וביום השביעי כאשר מערבבים אמורים לראות בועות בתוך התערובית, זה יכול ממש לתפוח וזה מצוין! מכאן אפשר להכין לחמים עם טעמים באמת הטובים בעולם.
מסיום הכנת המחמצת צריך להאכיל אותה לפחות פעם בשבוע אחר היא תהרס ונאלץ לזרוק אותה.
לכל שאלה במהלך הדרך מוזמנים לכתוב לי כאן בפייסבוק
ואפשר להרשם בקישורים למעלה כדי לקבל 11 מתכונים ללחמים בטובים בעולם.
בהצלחה!
פשר להרשם בקישורים למעלה כדי לקבל 11 מתכונים ללחמים בטובים בעולם.
בהצלחה! חפשו אותי בפייסבוק "הלחמים הטובים בעולם"
נתי