מרק דלעת
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק דלעת 

מאת    [ 20/11/2005 ]
מילים במאמר: 141   [ נצפה 37586 פעמים ]

 
 
למרות שהגשמים מסרבים לרדת, עדיין יש ביקוש למרקים ולכן היום יפורסם מתכון למרק דלעת מאד מאד טעים ומיוחד.

להלן המתכון:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
כליטר וחצי מים או מרק עוף מסונן או מים עם אבקת מרק
מלח פלפל וסוכר לתיבול
כף עד שתיים אבקת קארי צהוב (חובה!!!)
שמנת מתוקה
כוסברה טריה קצוצה

הוראות הכנה:
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל ואחריו את השום. מוסיפים את אבקת הקארי הצהוב ונותנים לארומה להתפתח כשתי דקות. מוסיפים את הדלעת ומכסים בנוזל. מבשלים כחצי שעה עד שעה עד שהדלעת רכה לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל וסוכר - אם הדלעת לא מספיק מתקתקה.
מרסקים את הדלעת ומערבבים היטב, מי שרוצה יכול להוסיף שמנת - בין 3 כפות לחצי קרטון
מביאים לרתיחה. מגישים את המרק עם כוסברה קצוצה טרייה (ולא לוותר כי זה מאד מוסיף)

שיהיה לכולם חם בלב
קרני
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.

What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב