רול פרגית במילוי בשר וערמונים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

רול פרגית במילוי בשר וערמונים 

מאת    [ 02/09/2013 ]
מילים במאמר: 169   [ נצפה 3069 פעמים ]

 
 

מתכון ל-8 מנות

מרכיבים:

8 פרגיות עם עור                                                                   

כפית תימין קצוץ

כוס בורגול מושרה                                                               

300 גר' בשר טחון

חצי שקית ערמונים קצוצים

שן שום קצוצה                                                                    

1 בצל קצוץ

מלח פלפל אגוז מוסקט

לרוטב ערמונים

שקית ערמונים

10 בצלצלי שלוט קלופים

5 שיני שום שלמות

כוס ציר בקר

כף רסק

כף קורנפלור בכוס מים

ענף טימין

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

בסיר מאדים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום והבשר למשך 5 דקות ואז מוסיפים את הערמונים, הבורגול, כוס מים. מתבלים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות.

מקררים וממלאים את הפרגית. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור חם 220 מעלות למשך 10דקות.

לרוטב ערמונים

בסיר חם שמים את בצלצלי השאלוט עד להזהבה .מוסיפים את השום, הערמונים והרסק. מטגנים דקה ומוסיפים ציר בקר וכוס מים. מתבלים ומבשלים 8 דקות. מסמיכים עם בלילת קורנפלור ויוצקים על הפרגית. מחזירים לתנור ל20 דקות ב180 מעלות .

 

 

 

שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב