סברינה קלאסית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סברינה קלאסית 

מאת    [ 29/08/2013 ]
מילים במאמר: 293   [ נצפה 4982 פעמים ]

 
 

יש לא מעט מתכונים לסברינה, אך כאן החלטתי לשתף אתכם במתכון הקלאסי, נכון שזה אולי לא המתכון הכי מהיר לקינוח הזה, אבל ההשקעה תמיד משתלמת.
מצרכים:
50 גרם שמרים טריים
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב
4 ביצים
1 כוס+3/4 קמח
100 גר' חמאה בטמפ' החדר
מעט מלח
לסירופ:
3 כוסות מים
2 כוסות סוכר
1/3 כוס רום כהה

לקצפת:
מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס אבקת סוכר

12 תבניות אישיות

אופן הכנה:
1. שמים בקערת מיקסר את השמרים, סוכר, ביצים וחלב ומקציפים
לתערובת אחידה.
2. מוסיפים לתערובת קמח, חמאה ומלח ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת בצק דביק או בלילה מאוד סמיכה.
3. מכסים בניילון ומשאירים במקום חמים לתפוח כשעתיים.
4. משמנים את התבניות ויוצקים לתוכם את התערובת עד לגובה 2/3.
5. מתפיחים שוב כשעה.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20 - 25 דקות.
7. מוציאים ומקררים.
8. מוציאים בעזרת סכין חדה מהתבניות ומסדרים את כל בסיסי הסברינה בכלי עם שולים גבוהים
9. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים מים וסוכר ללא ערבוב, ומורידים מהאש. מוסיפים רום ויוצקים מעל העוגות בעודו חם.
10. מקררים את העוגות ובנתים מכינים את הקצפת ע"י הקצפה פשוטה של השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצף יציב.
11. הטאץ האחרון הוא הרכבת הקינוח: חותכים את הכיפה מהעוגה (היא נוצרת עקב התפיחה בתנור בעת האפיה), ומוציאים מעט בצק ממרכז העוגה על מנת לצור גומה, אותה ממלאים בקצפת שהכנו (ןבפירות העונה אם בא לכם). סוגרים מעל עם הכיפה, כך השקרם יציץ רק מעט, ובתאבון!!
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב