מתכוני גבינות 5
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכוני גבינות 5 

מאת    [ 12/08/2013 ]
מילים במאמר: 381   [ נצפה 8409 פעמים ]

 
 

מאפה פסטה עם גבינות וטונה

חומרים:

500 גרם פסטה צדפות
300 גרם טונה מסוננת משמן
2 ביצים
400 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
200 גרם תירס
250 גרם גבינה קשה פיקנטית מגוררת (גבינות כמו פיקורינו, מנצ'יגו וקשקבל בולגרית)
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:

מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה ומסננים.
מחממים תנור ל- 1800.
מערבבים את הפסטה עם התירס, השמנת, פלפל שחור ומלח. מוסיפים ביצים וטונה מפוררת, ומערבבים.
משמנים תבנית אפייה ומסדרים בתוכה את התערובת. מפזרים מלמעלה גבינה קשה מגוררת.
מכניסים לתנור ואופים במשך כ- חצי שעה, עד שהגבינה משחימה מעט.



לזנית גבינות וירקות

חומרים:

250 גרם גבינת פרומעז תוצרת בית או
גבינת ריקוטה
150-200 גרם גבינת מוצרלה
200 גרם בטטות
200 גרם חצילים פרוסים חצי סנטימטר
200 גרם קישואים פרוסים חצי סנטימטר
1 בצל סגול פרוס דק מאוד
200 גרם שימורי עגבניות קצוצות
2 כפות פטרוזיליה
2 ביצים
2 כפות שמן זית
100 גרם גבינות פיקנטיות או פיקורינו מגורדות
עלי לזניה

 אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים את הבצל עם החצילים, מוסיפים את הקישואים והבטטות עם פלפל שחור ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים גבינות עם ביצה, מלח ופלפל.
מערבבים עגבניות עם פטרוזיליה. מורחים על תחתית תבנית הפיירקס 1/3 מהעגבניות המרוסקות. מסדרים מעל עלי לזניה. על עלי הלזניה מורחים עוד 1/3 מהעגבניות המרוסקות. מעל מניחים מחצית מתערובת הירקות ומעל לירקות מחצית מתערובת הגבינות.
מניחים מעל עלי הלזניה את הירקות. מעל מניחים את תערובת הגבינות ומעל עלי לזניה. מורחים את שארית העגבניות, ומפזרים מוצרלה.
מניחים על התבנית נייר אפייה ואופים במשך 40 דקות, לאחר מכן מורידים את נייר האפייה ואופים עד להשחמה.


פסטה עם גבינות ובטטה

חומרים:

1 חבילת פסטה טלטיליה
500 גרם בטטות
50 גרם גבינת פרמזן
200 גרם מוצרלה
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
1 כף מרווה קצוצה
200 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 220 מעלות. אופים את הבטטות בתנור. מקררים, מקלפים ומועכים את הבטטות. מטגנים בשמן זית את השום, המרווה, המלח והפלפל השחור. מקררים מעט ומערבבים עם הבטטות.
מבשלים את הפסטה ומסננים.
מערבבים את הבטטות עם מחצית מכמות גבינת המוצרלה, השמנת, והפסטה. טועמים ומוסיפים תיבול לפי הצורך. משמנים בחמאה תבנית אפייה. משטחים את התערובת ומפזרים מלמעלה גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה.
אופים בטמפרטורה של 180 מעלות, במשך 30 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.

אנו מקיימים קורסים שבהם ניתן ללמוד הכנת גבינות מכל הסוגים. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת: com.גבינות-מהלב.www

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב