דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


אגס שיכור במילוי שוקולד ואגוזים 

מאת    [ 03/06/2013 ]

מילים במאמר: 121   [ נצפה 3097 פעמים ]

מתכון ל-8  מנות

 חומרים:

8 אגסים בשלים

3/4 בקבוק יין אדום

מקל קינמון

2 יחידות ציפורן

2.5 כוסות סוכר

למילוי                        

70 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו

4 כפות אגוזים טחונים

כף קרם קוקוס

2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

למילוי

ממיסים שוקולד, קרם קוקוס וסוכר .מוסיפים את האגוזים וממלאים את האגסים .

לאגסים

מקלפים את האגסים ומוציאים את התוכן.

שמים בסיר את היין ,הסוכר, הקינמון והציפורן .

מכניסים את האגסים הממולאים ומבשלים כעשרים דקות .לאחר מכן מוציאים את האגסים וממשיכים לבשל את הרוטב עד לסמיכות .

מניחים את האגסים בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל .

אפשר להוסיף מעל קרם וניל .

שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב