שוק טלה על מצע ירקות שורש
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

שוק טלה על מצע ירקות שורש 

מאת    [ 03/06/2013 ]
מילים במאמר: 161   [ נצפה 9301 פעמים ]

 
 

מתכון ל-6 מנות

מרכיבים:

כתף טלה שלמה עם העצם

למרינדה

כף רוזמרין טרי

2 כפות תימין

8 שיני שום כתושות

כף פלפל שחור גרוס

כף מלח גס

4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

למצע ירקות

10 תפו"א קטנים שלמים עם הקליפה מבושלים חצי בישול .

8 בצלי שאלוט קלופים

2 גזרים קלופים חתוכים לארבע

ראש סלרי קלוף חתוך לארבע

כף תימין

4 כפות שמן זית

8 שיני שום שלמות

מלח, פלפל שחור 

אופן ההכנה :

מורחים את כתף הטלה במרינדה ומשרים למשך לילה במקרר .

מחממים תנור  ל- 220 מעלות במצב גריל .

שמים את הירקות בתבנית ומטבלים במלח ,פלפל ,תימין ושמן זית ,מניחים מעל את השוק .

שמים את התבנית בתנור למשך רבע שעה ,הופכים את השוק לעוד 10 דקות , מורידים טמפרטורה ל-150 מעלות לחצי שעה נוספת .

מוציאים ופורסים לעיני האורחים .

שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב