מרק בטטה קטיפתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק בטטה קטיפתי 

מאת    [ 01/06/2013 ]
מילים במאמר: 99   [ נצפה 19881 פעמים ]

 
 

חומרים ל-4 מנות

מרכיבים:

50 גרם שמן

2 בצלים קצוצים דק

1 כפית שום כתוש

3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

אגוז מוסקט

100 מ"ל נוזל קוקוס או שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר בצל עד לשקיפות. מוסיפים שום ומטגנים קלות. מוסיפים בטטות ומטגנים כ-2-3 דקות.

מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מתבלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הבטטות.

טוחנים את תוכן הסיר עם הנוזלים בעזרת בלנדר (הכי נוח ידני), מוסיפים נוזל קוקוס מתקנים תיבול ומגישים.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית


http://www.chefroded.com


Chef.Roded@gmail.com


054-7730379

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב