דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פסטה עם לוביה, גבינת פטה עזים ואפונה 

מאת    [ 30/05/2013 ]

מילים במאמר: 173   [ נצפה 2912 פעמים ]

מתכון מנצח לפסטה עם לוביה, אפונה וגבינת פטה עזים. קצת שונה ומיוחדת מהפסטה היום יומית אותה אנחנו אוכלים בימים רגילים.

מתכון מומלץ ומרענן

פסטה עם לוביה, אפונה ופטה עזים

המרכיבים:

500 גרם פסטה מחיטה מלאה

250 גרם לוביה טריה

1/2 כוס אפונת גינה עדינה (קפואה, אין צורך לבשל מראש)

50 גרם פטה עזים או גבינת עיזים קשה אחרת שאוהבים

1 זוקיני, חתוך לקוביות (אפשר גם קישוא רגיל)

שן שום, פרוסה

1 כרשה קטנה, פרוסה לעיגולים

1/2 כוס שמן זית איכותי

מלח גס, פלפל

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הלוביה בסיר גדול עם מים רותחים משך כ-3 דקות עד שהיא כמעט רכה.
מוציאים את הלוביה מהסיר ומבשלים במים הרותחים את הפסטה 2 דקות פחות מההוראות הרשומות על האריזה (כ7 דקות סה"כ) ומוציאים מהמים.
מטגנים בשמן זית את הכרשה ושן השום עד להתרככות ושקיפות.
מוסיפים את הזוקיני ומניחים לאידוי על אש קטנה ל2 דקות.
מוסיפים את הלוביה המבושלת, אפונת הגינה והירוקים, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים 2 דקות על אש חזקה.
בוזקים מלח גס, פלפל שחור ומפזרים מעל את גבינת הפטה, מגישים מיד.

 




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב