פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח!
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח! 

מאת    [ 21/05/2013 ]
מילים במאמר: 98   [ נצפה 26325 פעמים ]

 
 

פשטידה קלה להכנה וטעימה טעימה. תמיד מצליחה להפתיע את האורחים ולקצור מחמאות בלי גבולות.
10 דקות הכנה - ואתם שם!

מרכיבים

    • 1 בצל פרוס דק
    • 2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
    • 250 גרם קוטג' (1 גביע קטן)
    • 2 ביצים בגודל בינוני

    • 100 גרם גבינת טוב טעם

    • 3 כפות קמח
    • מלח ופלפל 
אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל-180 מעלות
    • מטגנים את הבצל והבטטות עד לריכוך (5 דקות) ומצננים
    • מערבבים את כל החומרים בקערה
    • מעבירים לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות
    • אופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב