דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח! 

מאת    [ 21/05/2013 ]

מילים במאמר: 98   [ נצפה 28240 פעמים ]

פשטידה קלה להכנה וטעימה טעימה. תמיד מצליחה להפתיע את האורחים ולקצור מחמאות בלי גבולות.
10 דקות הכנה - ואתם שם!

מרכיבים

    • 1 בצל פרוס דק
    • 2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
    • 250 גרם קוטג' (1 גביע קטן)
    • 2 ביצים בגודל בינוני

    • 100 גרם גבינת טוב טעם

    • 3 כפות קמח
    • מלח ופלפל 
אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל-180 מעלות
    • מטגנים את הבצל והבטטות עד לריכוך (5 דקות) ומצננים
    • מערבבים את כל החומרים בקערה
    • מעבירים לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות
    • אופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב