פשטידת ברוקולי טעימה וקלה להכנה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פשטידת ברוקולי טעימה וקלה להכנה 

מאת    [ 21/05/2013 ]
מילים במאמר: 153   [ נצפה 40351 פעמים ]

 
 

ברוקולי הוא אחד מהירקות החביבים עליי. טעמו עדין, והוא מלא ברזל וחומרים טובים.

אלא ש... הילדים לא ששים לאכול אותו סתם ככה מאודה. המתכון הבא - פותר לנו את הבעיה בצורת פשטידה טעימה וקלה להכנה!

מרכיבים:

    • 500 גרם ברוקולי, טרי או קפוא
    • 1 בצל קצוץ

    • 2 כפות שמןזית
    • 1 גביע קוטג'
    • 1 גביע יוגורט 3%
    • 3 ביצים בגודל בינוני

    • 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות 
    • מעט פלפל שחור גרוס
    • כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל-180 מעלות
    • מטגנים את הבצל עד להשחמה ומניחים להתקררות
    • מפרקים את הברוקולי לפרחים בגול 1 סמ"ר
    • מרתיחים את הברוקולי בסיר עם מים רותחים ומעט מלח במשך כ-5 דקות ומצננים
    • מערבבים את כל החומרים (לרבות הברוקולי המצונן והבצל המטוגן) בקערה גדולה
    • מעבירים את התערובת לתבנית בינונית
    • לפשטידה עשירה ויפה יותר - אפשר לגרד מעל התערובת מעט פרמזן או קשקבל
    • אופים במשך 45 דקות עד להזהבה

בתיאבון!

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב