עוגת בננות אוורירית עם נגיעות שוקולד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת בננות אוורירית עם נגיעות שוקולד 

מאת    [ 21/05/2013 ]
מילים במאמר: 167   [ נצפה 15830 פעמים ]

 
 

החומרים: (יספיקו לשתי תבניות אינגליש קייק )

2 כוסות קמח

כפית גדושה אבקת סודה לשתיה (או אבקת אפיה)

חצי כפית מלח

3 בננות בשלות דבשיות

רבע כוס סילאן

רבע כוס דבש

150 גרם חמאה מומסת במיקרוגל

חצי גביע יוגורט מהול בשתי כפות חלב

טיפות תמצית וניל.

4 כפות גדושות שוקולד צ'יפס (אם מוותרים על השוקולד, אפשר לתבל את העוגה במעט קינמון)

2 כפות גדושות פתיתי קוקוס

4 ביצים

 

ההכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסודה, המלח, השוקולד צ'יפס ופתיתי הקוקוס.

2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים (לא מופרדות), דבש, סילאן וחמאה מומסת כשהתערובת אחידה מוסיפים את הבננות, תמצית הוניל  והיוגורט

3. בתנועות קיפול עדינות וזהירות מחברים בין שתי התערובות.

4. יוצקים לתבניות משומנות, אופים כ-40 - 50 דקות בחום של 180 מעלות.

5. מוציאים את העוגה מהתנור ומכסים בנייר אלומיניום ומניחים להתקרר על השיש במטבח.

 

העוגה הנהדרת הזו תחזיק (אם לא תאכלו אותה) כשבוע במקרר בכלי אטום. וכמובן שאת אחותה התאומה ניתן להקפיא ולהגיש בהפשרה מתונה ואיטית כ-3 - 4 שעות לפני ההגשה.

 

בתאבון.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב