סלט עדשים שחורות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט עדשים שחורות 

מאת    [ 08/05/2013 ]
מילים במאמר: 170   [ נצפה 11366 פעמים ]

 
 

מאז שהגיעו העדשים השחורות, או יותר נכון - מאז שגיליתי אותן על מדפי רשתות השיווק, אני לא נרגעת מהן: הן שחורות וקטנות, לא דורשות השריה ארוכה או טיפול מיוחד, מקבלות מרקם קראנצ'י וטעים, ומזינות לא פחות מכל סוג אחר של קטניה.

הפעם - מתכון מהיר וקל להכנה של סלט עדשים שחורות.

תמיד מצליח, תמיד מזין וטעים, ואצלי... אפילו הילדים אוכלים אותו!

מרכיבים


    • 500 גרם עדשים שחורות
    • 1 בצל
    • 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
    • 4 כפות חומץ בלסמי
    • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
    • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
    • 1/2 כפית מלח גס
    • מעט פלפל שחור טחון טרי
    • יוגורט סמיך

אופן ההכנה

 


    • חוצים את הבצל ומכניסים לסיר יחד עם העדשים
    • מרתיחים, מחלישים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות
    • מסננים ומצננים את העדשים. הבצל סיים בשלב זה את תפקידו ואפשר לזרוק אותו.
    • מכניסים את העדשים לקערה ואתם כל חומרי הרוטב (פרט ליוגורט) , ומערבבים היטב
    • מגישים בקערות הגשה - כל אחת עם כף יוגורט מעל


בתיאבון!

 

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב