כרובית בתחמיץ - סלט מעולה!
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כרובית בתחמיץ - סלט מעולה! 

מאת    [ 04/05/2013 ]
מילים במאמר: 125   [ נצפה 11333 פעמים ]

 
 

מכירים את הסלטים שמגיעים לשולחן כשאוכלים במסעדות דגים - לפני הארוחה?

אז זהו. שעל כולם אני יכולה לוותר, חוץ מהסלט הזה: כרובית מטוגנת בתחמיץ.

כל כך אוהבת - עד שלמדתי להכין בבית, והמתכון.. כל כך קל!

המרכיבים


    • כרובית בינונית
    • קורט מלח
    • 4 כפות שמן זית
    • 1 לימון טרי
    • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • 2 שיני שום כתושות
    • מעט פלפל שחור

הוראות הכנה


    • מפרקים את ראש הכרובית לפרחים בגודל 1-2 ס"מ
    • מרתיחים סיר מים

    • מבשלים את הכרובית במים 10 דקות עד לריכוך
    • מחממים תנור לחום בינוני - גבוה (180 מעלות)
    • מניחים את הכרובית בתבנית ומפזרים מעל מלח גס ושמן זית
    • אופים עד להזהבת הכרובית
    • מוציאים מהתנור ושמים בקערה
    • מפזרים מעל הכרובית מיץ לימון, פטרוזיליה, שום כתוב ופלפל
    • מערבבים היטב ומגישים

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב