סלט טורקי מהיר הכנה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט טורקי מהיר הכנה 

מאת    [ 28/04/2013 ]
מילים במאמר: 157   [ נצפה 6061 פעמים ]

 
 

בדרך כלל כדי להכין סלט טורקי צריך לשריין חצי שעה עבודה לפחות.

המתכון הבא - עושה כמה "קיצורי דרך", ומייצר אפשרות לסלט טורקי מהיר מהיר, וטעים טעים. מוזמנים לנסות ולספר איך היה..

מצרכים

    • 1 צרור כוסברה קצוצה דק
    • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
    • חצי צרור בצל ירוק קצוץ דק (בלי החלק הלבן לבן)
    • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
    • 1  קופסה אריסה (מגיע בקופסת שימורים, לפעמים קוראים לה "ממרח פלפלים")
    • 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות (עדיף בריכוז 28BX)
    • קורט מלח
    • קורט פלפל שחור
    • כפית שטוחה כמון
    • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
    • 1/2 כוס שמן שמן זית כתית משובח. מי שמפריע לו הטעם - יכול להחליף לשמן קנולה.
  הוראות הכנה

    • אפשר להתחיל בטיגון הבצל הרגיל עד להזהבה, אפשר לוותר על התהליך ולהכניס את הבצל כמו שהוא

    • מערבבים את כל המרכיבים יחד, מכניסים לצנצנת ומצננים.

הסלט יהיה טעים ביום שהכנתם אותו, והרבה יותר טעים יום אחרי

 

בתיאבון!

 

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב