סלט טורקי - מתכון מנצח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט טורקי - מתכון מנצח 

מאת    [ 28/04/2013 ]
מילים במאמר: 187   [ נצפה 8888 פעמים ]

 
 

בתורכיה... לא ממש מכירים סלט טורקי, וזה בגלל שהסלט התורכי הומצא בישראל. זהו סלט שמכינים אותו תוך כדי חימום ומגישים אותו קר, והסוד להצלחה... טמון בתיבול המדוייק.

כמו כל הסלטים - להכין בבית תמיד יהיה יותר טעים ויותר זול מלקנות בחנות.

אז קדימה... להכנה.

המרכיבים


    • 3 כפות שמן זיתכתית מעולה

    • 2 בצלים 
    • 3 עגבניות

    • 2 פלפלים אדומים

    • 1/2 כוס רסק עגבניות
    • 2 כפות פטרוזיליה 
    • 1 כף כוסברה

    • 1/2 כוס מים
    • קורט פלפל שחור
    • קורט מלח

אופן ההכנה


    • קולים את הפלפלים בתנור עד לריכוך, מוציאים, מקלפים וחותכים לקוביות בגודל כ-1 סמ"ר
    • מסמנים X על כל עגבניה באזור הקודקוד
    • ממלאים קערה במים רותחים וחולטים את העגבניות במשך 3 דקות
    • מוציאים את העגבניות מהמיםף נקלפים וחותכים לקוביות קטנות
    • קוצצים את הבצלים דק, ומטגנים עד להזהבה
    • מוסיפים את הפלפלים הקלויים והחתוכים ומטגנים כ-2 דקות נוספות
    • ומסיפים את העגבניות הקצוצות, הרסק והתבלינים (ללא עשבי התיבול) ומבשלים 5-10 דקות יחד
    • מצננים את התערובת
    • קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים לתערובת
    • אפשר להגיש ואפשר לשים במקרר

לתשומת לבכם: הסלט טעים מאוד ביום הראשון, טעים יותר ביום שאחרי :-)

בתיאבון!

 

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב