עוגת שיש עם קוקוס ושוקולד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שיש עם קוקוס ושוקולד 

מאת    [ 17/04/2013 ]
מילים במאמר: 156   [ נצפה 9223 פעמים ]

 
 

החומרים:


• 100 גרם שוקולד מריר
• 50 גרם חמאה
• שליש כוס שוקו חם / מים חמים.
• 5 ביצים מופרדות
• 1.5 כוסות קמח
• שקית אבקת אפיה
• כוס פתיתי קוקוס
• 1.3 כוסות מיץ / חלב / יין / מים
• חצי כוס סוכר
• כפית תמצית וניל

ההכנה:


• 1. בקערה חסינת אש ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה. מוסיפים שליש כוס שוקו חם, מערבבים עד לקבלת תמיסה אחידה ומניחים בצד להתקרר.
• 2. מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הקוקוס והסוכר ומוסיפים להם כוס ושליש נוזלים, תמצית וניל וחלמוני ביצים.
• 3. מקציפים את החלבונים לקצף קשה ומוסיפים אותם בתנועות קיפול עדינות לתערובת.
• 4. מעבירים שליש מהתערובת אל קערת השוקולד.
• 5. יוצקים לתבנית משומנת (קוטר 26) בעזרת כוס או מצקת שכבה מהתערובת הלבנה ושכבה מתערובת השוקולד לסירוגין - נוצרות טבעות בגוון חום לבן.
• 6. אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
• 7. מוציאים מהתנור ומכסים בצלחת זכוכית לאטימה של התבנית, ומניחים לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר.
• 8. מכניסים לצינון לשעה לפחות במקרר.

בתיאבון.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב