דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מה הקשר בין תקשורת בינאישית ועוגת שמרים ? 

מאת    [ 03/12/2012 ]

מילים במאמר: 702   [ נצפה 1476 פעמים ]

מה הקשר בין תקשורת בינאישית עם לקוחות ועוגת שמרים?

אתמול קיבלתי אפטר מתפקיד "נהגת המונית" ובמהירות הבית התמלא בחבורת ילדודוס שמחים שמחפשים תעסוקה.

אפייה היא תמיד פעילות מהנה שבסופה יש גם תוצר טעים ולכן , הוחלט שלא יושבים בחיבוק ידיים – נכנסים למטבח לאפות !!

מאחר ואני בעד עצמאות, אפשרתי לחמודים לחפש מתכונים והם החליטו לאפות עוגת שמרים עם שוקולד.
מודה קשה לי לעמוד בפיתוי של נינוח של עוגת שמרים (קרנץ שוקולד) בתנור ולכן מיד הסכמתי. הסברתי לילדודס שבכדי שהעוגה תצא מוצלחת הם חייבים להיצמד להוראות המדוייקות של המתכון.

הכנת הבצק:
בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים פרט לחמאה, במהירות איטית כ-3 דקות. מוסיפים את החמאה בהדרגה ולשים 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך וגמיש. ו….

כיאה לצוות מתוכנן היטב, כל המצרכים הוצאו וקערת המערבל המתינה בסבלנות על השיש.
מה שהילדודס פיספסו בעת קריאת המתכון, זה את העובדה שאת הבצק מכניסים מכוסה למקרר למשך הלילה, ורק למחרת ממשיכים לעבוד עימו.

כיצד עוגת השמרים שלהם קשורה ל"תקשורת מכירתית" ?

 בעלי עסק רבים, משקיעים תקציבים ומשאבים בחיפוש אחר המתכון המושלם לבצע מכירות.

מכירות = תקשורת עם לקוחות.
תדברו עם הלקוחות בשפה שלהם = מכירות אפקטיביות !

הטיפ של "תקשורת מכירתית" :

תקשורת עם לקוחות היא כמו עוגת שמרים,  מצורף לכם באהבה המתכון המנצח :

 *     תכינו את המצרכים = תתחילו לבנות מערכת יחסים.

*     תתחילו לערבב = תקשיבו ללקוחות, תזהו את הצרכים והרצונות שלהם, (תגעו בכאב שלהם).

*    תתנו להם לנוח (לתפוח) =  אל תעמיסו עליהם מידע, מוצרים שירותים שאינם זקוקים להם.

*     תרדדו אחרי מנוחה = תזכירו להם שאתם כאן עבורם, תנו ערך.

*     תכניסו לתנור לאפייה = תבליטו את היתרונות שלכם (אל תבצעו מכירה אגרסיבית).

*     תמרחו סירופ סוכר ותגישו  =  ספקו חווית שרות ייחודית שתשאיר טעם טוב לפעם הבאה.

      בתאבון !!!!

מצרפת לכם מתכון מעולה לעוגת שמרים של מיקי שמו :

  ל-3 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
לסירופ סוכר:
120 מ"ל (1/2 כוס) מים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח לימון או 1 כפית מיץ לימון

לבצק:
770 גרם ( 1/2 5 כוסות) קמח
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
1/2 שקית שמרים (25 גרם) שמרים טריים
שקית משפר אפייה של שמרית
3 ביצים גדולות XL
180 מ”ל (3/4 כוס) מים פושרים
כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-1/4 לימון
175 גרם חמאה קרירה– חתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ
1/2 כפית מלח

למלית:
750 גרם ממרח שוקולד רוזמרי
150 גרם עוגיות חמאה מפוררות דק מאוד במעבד מזון או 150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק מאוד במעבד מזון

לציפוי:
1 ביצה טרופה


אופן ההכנה:
1. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים תמצית וניל, מיץ לימון ומלח לימון ומבשלים ללא כיסוי כ-2 דקות. מצננים ושומרים במקרר.

2. מכינים את הבצק: מערבלים קמח, סוכר, שמרים ומשפר אפייה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים ביצים, מים, תמצית וניל וקליפת לימון, ומערבלים במשך כ-2 דקות נוספות עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קוביות חמאה אחת-אחת עד שהן נבלעות בתערובת, ולשים כ-7 דקות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.

3. מוסיפים מלח ולשים כדקה נוספת. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.

4. ממלאים, מעצבים ומתפיחים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ.

5. מורחים ממרח שוקולד בצורה שווה ומפזרים פירורי עוגיות או אגוזים קצוצים. בצד הבצק הקרוב אלינו יוצרים מכפלת קטנה ומתחילים לגלגל. תוך כדי גלגול מושכים את הבצק אלינו (לכיוון ההפוך) — המשיכה מבטיחה שיתקבל גליל הדוק בעובי אחיד.

6. חוצים את הגליל לאורכו בעזרת סכין חלק. מניחים את שני חצאי הגליל זה על זה צלב כשצידם הפתוח פונה לאותו צד, מלפפים לצמה ומהדקים בקצוות.

7. מניחים את הצמות בתבנית אפייה משומנת, מברישים בביצה ומתפיחים כ-45 דקות.

8. מחממים תנור ל-170 מעלות. אופים כ-35 דקות עד להזהבה קלה.

9. מוציאים את הקראנצים מהתנור ומברישים בסירופ בעודם חמים (הסירופ צריך להיות קר). שומרים מחוץ למקרר עד 3 ימים.

 

תקשורת מכירתית - שפת מכירות שתלמד אותך להגדיל את המכירות, באמצעות תקשורת בינאישית עם הלקוחות.




לקבלת המדריך שיקפיץ לך את המכירות -  WWW.NETIKSHORET.COM
 
 




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב