סופגניות שמרים יבשים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סופגניות שמרים יבשים 

מאת    [ 04/12/2007 ]
מילים במאמר: 168   [ נצפה 13226 פעמים ]

 
 

מתכון סופגניות עם שמרים יבשים -קל להכנה, ויוצאות סופגניות מעולות!

המתכון מתאים להכנה של כ-30 סופגניות גדולות (או 60 קטנות).

חומרים:


    • 1 ק"ג קמח
    • 3 כפות שמרים יבשים
    • 2/3 כוס סוכר
    • 150 גרם מחמאה (או חמאה) מומסת
    • 4 ביצים טרופות
    • 2 כפות גרידת לימון
    • 1 1/2 כוסות מים פושרים
    • אבקת סוכר לקישוט
    • שמן לטיגון
    • ריבת חלב או ריבה רגילה או ממרח שוקולד למילוי

אופן ההכנה:


    • שמים את הקמח בקערה, ובמרכזו יוצרים גומה
    • בגומה שמים את השמרים והסוכר, ומעט מים. מערבבים קצת ונותנים לשמרים 5 דקות תסיסה.
    • מוסיפים למרכז את הביצים, החמאה וגרידת הלימון, מערבבים ומוסיפים מים לסירוגין ובהדרגה עד ליצירת בצק אחיד.
    • מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-30 דקות עד להכפלת נפח הבצק.
    • לשים את הבצק, ושוב מתפיחים כ-20 דקות.
    • מרדדים את הבצק לעובי של כ-1 ס"מ, וקורצים ממנו עיגולים.
    • מכסים את העיגולים במגבת לחה ומתפיחים כ-15 דקות.
    • מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד להשחמה. חשוב שהשמן לא יהיה חם מדי - על מנת שלא לשרוף את הסופגניה.
    •  ממלאים בריבה ובוזקים אבקת סוכר מעל.

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב