סלט אדממה ושיסו עם ויניגרט
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט אדממה ושיסו עם ויניגרט 

מאת    [ 24/08/2011 ]
מילים במאמר: 188   [ נצפה 3916 פעמים ]

 
 

סלט מהיר הכנה, מרענן ומיוחד בטעמו. מדובר בסלט מושלם כמנה ראשונה, אם אתם מחזיקים שקית קפואה של אדממה בפריזר תוכלו בקלות רבה ובכל מצב רוח להכין את המנה הבאה..

מדובר בסלט ססגוני, בעל ניחוח חריף, עם ירקות מצוננים, אם אתם נוהגים להגיש אפונה, אספרגוס או סלט עלים ירוקים, לדענתו תמצאו את המתכון הבא כהעשרה קולינארית לתפריט הקיים!

באדיבות אתר סדנאות בישול

מתאים להכנת:  5 מנות

רכיבים:

3 כוסות של אדממה מבושלת ומקולפת

כפית מיץ הדר

5 עלי שיסו יפניים חתוכים לרצועות

2 כפיות שמן זית טהור

1 כפית חומץ אורז

1 כפית סירופ מייפל

מלח

פלפל שחור

קליפת לימון

אופן ההכנה:

מניחים את האדממה בקערה עמוקה שתותיר מקום לעוד רכיבים.

לוקחים את מיץ ההדר, מחצית מכמות עלי השיסו החתוכים, שמן הזית, החומץ וסירופ המייפל ובאמצעות הבלנדר יוצרים תערובת.

בעדינות רבה מערבבים את הויניגרט לתוך האדממה אשר בקערה, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומוסיפים את יתר עלי השיסו אשר נותרו, מוסיפים למעלה בתפזורת את קליפת הלימון המגורדת

לנוחיותכם רצ"ב מרכיבים תזונתיים למנת הגשה:

קלוריות: 287

פחמימות: 20 גרם

כולסטרול: 0מ"ג

שומן: 15.9 גרם

שומן רווי: 2 גרם

סיבים תזונתיים: 6.5 גרם

סודיום: 55 מ"ג

פרוטאין: 19.9 גרם

 

המאמרים באדיבות אתר סדנאות בישול

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב