שלושה מתכונים לפסטות עם גבינות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

שלושה מתכונים לפסטות עם גבינות 

מאת    [ 14/08/2011 ]
מילים במאמר: 366   [ נצפה 5063 פעמים ]

 
 

פסטה עם גבינות ופטריות

 

חומרים:

 

200 גרם פסטה מקרוני

20 גרם חמאה

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתוש

300 גרם פטריות קצוצות

150 גרם גבינת קציוטה  מחלב צאן

1 שמנת מתוקה לבישול

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

קולפים את הבצל וחותכים אותו לקוביות קטנות.

קולפים את השום ומקצצים אותו.

מנקים את הפטריות ופורסים לפרוסות דקות.

מגררים על פומפייה את גבינת הקציוטה.

ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את השום ולאחר מכן את הפטריות. מטגנים מספר דקות.

מוסיפים מלח, פלפל שחור וממשיכים לבשל 3-5 דקות.

מוסיפים מלח, פלפל ושמנת מתוקה. מבשלים במשך 2 דקות.

מורידים מהאש ומסדרים על צלחת הגשה. מפזרים מלמעלה גבינת קציוטה מגוררת.

 

לינגוויני עם אפונה וגבינות

 

חומרים:

 

1 חבילה פסטה לינגוויני

50 גרם חמאה

3 שיני שום כתושות

1 בצל סגול קטן

400 גרם אפונה קפואה

100 גרם גבינת פיקורינו

200 גרם גבינת פרומעז

מלח ופלפל שחור

70 גרם אגוזים

 

אופן ההכנה:

 

מבשלים את הפסטה במים רותחים.

קוצצים קטן את הבצל.

חותכים לקוביות את גבינת הפרומעז ומגררים באמצעות פומפייה את גבינת הפיקורינו.

מטגנים את האגוזים במחבת.

ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד להזהבה

ומוסיפים את השום והאפונה. מבשלים 10-15 דקות עד שהאפונה מוכנה.

מוסיפים מלח, פלפל שחור וגבינת פרומעז. מבשלים 5 דקות נוספות.

מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב, מורידים מהאש ומוסיפים את גבינת הפיקורינו והאגוזים. 

 

פסטה עם גבינות צאן

                      

 חומרים:

 

1 חבילה פסטה פטוצ'יני

1/2 כוס יין יבש משובח

1 כפית גדושה שום קצוץ

2 כפות שמן זית

7- 8 תאנים חתוכות לחתיכות גדולות

200 מ"ל שמנת לבישול

50 גרם גבינת פרומעז

100 גרם גבינת רוקפור

מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

 

מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח וכשהפסטה מוכנה מסננים במסננת.

חותכים לקוביות את גבינת הפרומעז. מגרדים על פומפייה גסה את גבינת הרוקפור (ניתן גם לחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות).

מחממים שמן במחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים. מוסיפים תאנים, גבינת פרומעז, גבינת רוקפור ומבשלים במשך דקה. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח פלפל ובסוף את היין.

מבשלים במשך שתי דקות. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומבשלים במשך דקה.

מגישים חם.

 

לסיום נציין רק שאת כל הגבינות המוזכרות במתכונים ועוד גבינות רבות, ניתן ללמוד להכין במגוון הקורסים שאנו מעבירים.

 

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. לקבלת מתכוני גבינות נוספים ומידע על הקורסים שלנו הנכם מוזמנים לעיין באתר שלנו: http://www.גבינות מהלב.com/

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב