רוזה אמפורה 2010 ( יינן ארקאדי פפיקיאן )
ביקורת ין: שף אלון גונן.
בלנד מעניין של קברנה סובניון, מרלו ושירז.
צבע היין ורדרד אפרסקי, צלול ובוהק, ארומות פרחוניות מתקתקות בשילוב ריח אפרסק עדין ותפוח עץ בשל ממלאים את חלל הפה ובעירבול היין משחרר גם ריחות עשבי תיבול ותבלינים. בטעימה היין מאוד דומה לאף וריחות צעירים של אפרסק , תפוח ותותים צעירים עוטפים את חל הפה ומעניקים אפטר טייסט נפלא ומרגש לשותה את היין, היין לדעתי במיטבו לאחר כמה דקות בכוס וכשהוא לא קר מידי או אז טעמי היין מתגברים יותר ויותר ומעניקים חוויה מאוד מעניינת של יין קריספי, מורכב ויחודי. יופי של יין לימות הקיץ החמים. 13.5 אחוזי אלכוהול מעניקים חווית שתיה נעימה וקלה.
היין הוגש עם פסטה ושרימפס בשמן זית ועשבי תיבול טריים. שילוב מנצח
מחיר: 65 ש"ח לבקבוק
שף אלון גונן מסעדת אל בריו, בית איש הענבים כתב באתר היין אדום או לבן