האם זה טעם הבצק הפריך והנמוג בפה? האם זה טעמה המנצח של גבינה מותכת ומומסת או שמא זה טעם התוספות השונות והרוטב שמעניקות לפיצה את הטעם המיוחד...או שבכלל זה החיבור בין כל אלו. כידוע,פיצה טעימה גדולה מסך כל מרכיביה.ובכל זאת,עם שמירה על כללים מסוימים גם אתם תוכלו ליהנות מפיצה טעימה במיוחד כל פעם מחדש.
כל פיצה טעימה במיוחד מתחילה עם בצק טרי שזה עתה נאפה. כיום, אתם יכולים ליהנות ממגוון בצקים מוקפאים להכנת פיצה ברמת טריות גבוהה במיוחד בעת הפשרתה.פיצות טעימות במיוחד ממשיכות עם רטבים מיוחדים אותם אתם בוחרים למרוח על גבי הבצק. הרוטב הפופולארי ביותר הוא כמובן רוטב עגבניות מתובלות המשמש לבסיס הטעם של כל פיצה .ומעל כל אלו עומדים התוספות שמעניקות חגיגה של צבעים,טעמים וריחות לכל פיצה.
פיצות או לא להיות????
הפיצה הפכה לסוג המזון המהיר האהוב והנפוץ ביותר בעולם. אולי זה הבצק הפריך ואולי זה הרוטב והגבינה המומסת שעושים את החשק למיליוני אנשים ברחבי העולם לקחת עוד משולש פיצה לדרך.פיצות טעימות במיוחד מוכנות על ידי שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים. ככל שתקפידו על הכנת פיצה מחומרי גלם טריים כך תגדילו את הסיכוי להכנת פיצה טעימה שאף אחד לא יעמוד בפניה.
בין אם אתם אוהבים להעמיס על הפיצה שלכם מגוון עצום של תוספות ובין אם אתם מעדיפים את הפיצה שלכם פשוטה עם מינימום תוספות, כדאי לכם להתמקד ברוטב שעושה את ההבדל. רוטב פיצה טוב מוכן על בסיס עגבניות טריות (שרק לפני רגע נקטפו מהשדה) ותערובת תבלינים לפי טעמכם. מרבית הפיצריות מתהדרות במתכונים סודיים. שהם אומרים שהמתכון הוא סודי הם מתכוונים לכך שהסוד טמון בדרך התבלון שלהם לרוטב הפיצה.
אתם טועמים את ההבדל ...
את טעם ההבדל בין פיצות שהוכנה מחומרי גלם טריים לכאלו שלא תרגישו מייד עם הביס הראשון. פיצה טעימה במיוחד היא כזאת שתסיימו עד המשולש האחרון ופיצה שאינה טעימה לא תוכלו להריח את ריחה לאחר מספר דקות. פיצה טעימה תמיד מוגשת חמה עם משקה קר לצידה ותמיד תגרום לכם לטעם חדש ושונה בכל ביס (תלוי באיזה צד אתם נוגסים מהתוספת...).
המאמר נכתב ע"י חברת קידום אתרים המנהלת את פורטל - "בתים" הפורטל המוביל בישראל בנושא בתים ומבנים