לחמניות אוריריות וטעימות לפסח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחמניות אוריריות וטעימות לפסח 

מאת    [ 23/04/2011 ]
מילים במאמר: 136   [ נצפה 38839 פעמים ]

 
 

המצרכים:

2 כוסות קמח מצה (אפשר גם לגרוס מצות בבלנדר), חצי שקית אבקת אפיה, תפוח אדמה בינוני שלוק, 5 ביצים גדולות, 2 כוסות מים רותחים, 100 גרם חמאה (או חצי כוס שמן), כפית מלח, כפית סוכר. עטרות נייר (מס' 4 או 5)

אופציות:

אפשר לגוון את הלחמניות ולהוסיף לבצק חופן צימוקים / אגוזים / שקדים / זיתים / עגבניות מיובשות / קצח וכו'.

את כפית הסוכר אפשר להמיר בכפית דבש.

ההכנה:

 

1. מרתיחים בסיר מים + החמאה (או השמן) ומוסיפים את קמח המצה תוך בחישה.

2. אחרי שהתערובת מתקררת מעבירים למיקסר ומוסיפים א. אפיה, תפו"א, מלח וסוכר.

3. את הביצים מוסיפים בהדרגה.

4. מניחים לתערובת בצד כרבע שעה.

5. בידיים משומנות יוצרים כדורי טניס קטנים ומניחים בעטרות נייר ואופים בתנור שחומם מראש, במשך 40 דקות בחום של 170 - 180 מעלות.

 

בתיאבון וחג שמח!

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב