מרק עדשים ואטריות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק עדשים ואטריות 

מאת    [ 30/08/2010 ]
מילים במאמר: 113   [ נצפה 2706 פעמים ]

 
 

 

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן קנולה 2 ליטר מים 1 1/2 כוסות עדשים חומות שהושרו במים שעה 1 חבילת אטריות 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות 1 כף מרק עוף בשרי 2 שיני שום כתושות מלח ופלפל לפי הטעם קייטרינג . 
אופן ההכנה:
1.   שמים בסיר גדול 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
2.   מוסיפים את המים ומביאים לידי רתיחה.
3.   מוסיפים את העדשים, מרק העוף, שום, מלח ופלפל ומערבבים.
4.   מוסיפים את האיטריות ומערבבים מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות משלוחי פרחים .

נכתב על ידי דני גלעד מעצב אתרי אינטרנט WE BUILD IT ארונות הזזה 

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב