דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


תפוחי אדמה צלויים 

מאת    [ 06/09/2005 ]

מילים במאמר: 126   [ נצפה 40972 פעמים ]

מתכון זה של תפוחי אדמה צלויים הנו מתכון קל להכנה הנותן תוספת טעימה במיוחד. אם שמים שמן בכמות נדיבה, יוצא ממש כמו hash browns.

אני נוהגת להגיש לצד עוף בגריל, או כתוספת לצד בשרים על האש.

חומרים:
1.5 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2*2 ס"מ
2-3 כפות גדושות של מרק בצל
כף גדושה של פפריקה מתוקה
1/4 עד 1/3 כוס שמן זית
כפית מלח

הוראות אפיה:

    •  מחממים תנור לחום של 180 מעלות

    •  מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן וכל התבלינים

    •  מניחים בתבנית אפייה גדולה ומכסים בנייר כסף

    •  אופים במשך כ- 45 דקות

    •  מורידים את נייר הכסף

    •  אופים במשך כ-45 דקות נוספות. לקראת סוף האפייה יש לעקוב ולראות אם כדאי להגביר במעט את הטמפרטורה על מנת שיצא צלוי.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב