ייעוץ קולינארי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

ייעוץ קולינארי 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 178   [ נצפה 1815 פעמים ]

 
 
ייעוץ קולינארי
תפקידו של היועץ הקולינארי

תפקידו של היועץ הקולינארי הוא לכוון ולהדריך את בעל העסק לקבלת החלטות נכונות יותר, מנוסות וחכמות יותר לגבי העסק שהוא מקים בנושא ציוד מטבח, ספקים, כלי הגשה, הכשרת צוות העובדים, תכנון תפריט יצירתי ומקורי שיתאים לאופי המקום וכמובן שיהיה ריווחי.בניית המטבח לפי מדורים הגיוניים.כדי ליצור עבודה שוטפת ופרקטית.
גידול ברווחיות וחיסכון בהוצאות ע"י בניית תפריטים המותאמים למיקום העסק ולאופיו (מסעדה,בר,מזנון,תפריט עסקיות),תמחור נכון, ניצול מקסימאלי של כל מוצרי המזון למניעת בזבוז, התקשרות עם ספקי המזון והציוד המובילים ובעיקר עם מחירים הוגנים שיחסכו הרבה כסף בשוטף ע"י
הקטנת עלויות המזון (food cost)
בניית צוות הכוללת מיון, סינון וראיון אישי עם כל טבח על מנת לבדוק את התאמתו וכישוריו למקום. הכשרת צוות העובדים וכתיבת חוברות נהלים לעבודה וספר מתכונים והכנות למטבח.
מה שחשוב להדגיש שתפקידו של היועץ הקולינארי הוא לפעמים מרכיב קריטי וחשוב יותר ממה שחושבים.

לפעמים זה מה שעושה את ההבדל בין עסק שמנסה לשרוד,לעסק שבונה את עצמו לטווח הארוך.
המון בעלי מסעדות משקיעים את מיטב כספם על עיצובים.
נושא חשוב אך ללא ספק הנושא העיקרי הוא האוכל והשילוב המנצח זה אוכל ואווירה

בברכה,
חגית עקביה
שפית פרטית
ויועצת קולינארית
050-5426479
http://www.hagitakavia.com
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב