דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכוני גבינות לשבועות 2 

מאת    [ 10/05/2013 ]

מילים במאמר: 407   [ נצפה 4179 פעמים ]

סלט גבינת פרומעז ועלים ירוקים


חומרים:


200 גרם גבינת פרומעז
200 גרם עלים ירוקים (תרד, אורגולה, או תערובת עלי בייבי)
3 גבעולי בזיליקום, רק העלים
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות אגוזים קלויים
3 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית שום
1/2 כוס  צנובר

אופן ההכנה:


שוטפים את העלים הירוקים והבזיליקום. מייבשים אותם היטב.
מערבבים בקערה את החומץ עם הסוכר,  שמן הזית, המלח והשום הכתוש.
מערבבים את העלים עם הרוטב, מוסיפים אגוזים  וצנובר קלוי, ומלמעלה מפזרים חתיכות של גבינת פרומעז. לפני ההגשה יש לערבב את הסלט היטב כדי שהגבינה תספוג את כל הטעמים.



גבינת ברי עטופה בעלי פילו


הכנת גבינות עובש מסוג קממבר, ברי וסנט מור היא לא מסובכת במיוחד אם מקבלים את ההנחיות הנכונות להכנת גבינות מסוג זה.
תנסו לאפות עם גבינות עובש ותקבלו מאפים נהדרים!


חומרים:


113 גרם גבינת ברי
4 עלי פילו
2 כפות פירורי לחם
50 גרם חמאה מומסת
150 גרם ריבת תאנים או פטל

אופן ההכנה:


מסדרים על משטח עלה אחד של בצק פילו, מעליו מורחים בעזרת מברשת חמאה מומסת, מפזרים מעל מעט פירורי לחם ומניחים עלה נוסף ושוב חוזרים על כל התהליך.
אחרי שהנחנו את העלה הרביעי, מורחים במרכז מחצית מכמות הריבה, מניחים מעל  גבינת קממבר, ומעל הגבינה מניחים  את המחצית השנייה של הריבה.
מרימים את 4 קצוות הבצק מעל לברי ומהדקים בעזרת חמאה עד שמקבלים שורה של חבילה.
אופים בתנור מחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 20 דקות.



בצק עלים עם גבינת ברי


חומרים:


400 גרם בצק עלים
113 גרם גבינה ברי
50 גרם סוכר חום
150 גרם אגוזי פקאן קלויים
1 כפית קינמון


אופן ההכנה:


מחממים  תנור ל- 180 מעלות. מסדרים על תבנית משומנת את הבצק עלים. מערבבים את הסוכר עם הקינמון ואגוזי הפקאן. מניחים את תערובת הפקאן על הבצק, ומעל מניחים את גבינת הברי.
סוגרים את 4 פינות הבצק מעל לגבינה כלפי מעלה, עד שמקבלים צורה של חבילה. מורחים מעל בביצה.
אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.



גבינת ברי אפויה עם חמוציות


חומרים:


400 גרם בצק עלים
113 גרם גבינת ברי
150 גרם אגוזים קלויים
100 גרם חמוציות

אופן ההכנה:


מסדרים את הבצק על גבי תבנית משומנת. במרכז הבצק מסדרים חמוציות ומעל מניחים גבינת ברי. מפזרים את האגוזים הקלויים. מרימים את 4 הקצוות של הבצק ומהדקים לצורת חבילה.
מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב.

אצלנו ב"גבינות מהלב" תוכלו ללמוד להכין כל גבינה שמתחשק לכם. הקורסים מועברים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 0547522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת com.גבינות-מהלב.www




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב