"-
"- הלו, כאן אפשר להזמין משלוחי פרחים.
- כן אדוני, בשמחה, למי המשלוח?
- לברכה לוי, מבת ים, ברחוב........ בטלפון.......
- בסדר גמור אדוני, מה לכתוב בברכה?
- מה?
- מה לכתוב בברכה לברכה?
- אה, לא בלי ברכה, אני כבר אגיד לה."
חלק מהזמנות למשלוחי פרחים הם בגלל חרטה על מעשה שנעשה וניסיון לבקש סליחה או כפרה. חלק מההזמנות למשלוחי פרחים הן דווקא להתחלה חדשה (כאשר מישהו רוצה להתחיל עם מישהי ולראות את תגובתה בלי שתדע ממי זה). חלק מההזמנות למשלוחי פרחים הן לבני זוג לתזכורת לאהבה, ולהגיד: "חשבתי עליך/ התגעגעתי אליך".
יש אנשים שדואגים שאת כל ענייניהם האישיים תנהל חנות אחת למשלוחי פרחים ששם מכירים אותם ואת בני זוגם ויודעים מה אוהבים, ומה מתאים לכל אירוע, ולעומתם יש כאלה ש"לא רוצים להשאיר עקבות" ולכן מבצעים את המשלוחים שלהם ברשתות משלוחי פרחים שונות. ויש כאלה שלא משקיעים כל כך מחשבה מאיפה הם מזמינים משלוח פרחים אלא עושים חישובים אחרים כמו כתובתם של המקבלים את משלוחי הפרחים שלהם.
כשאתה עובד באחד מ חנויות פרחים או במוקד הזמנות טלפוני אתה עד למס' לא מבוטל של משלוחי פרחים לא מזוהים או ללא סיבה. לפעמים אתה משער מהי הסיבה מאחורי המשלוח, ולפעמים אתה מעדיף שלא כדי לא להגיע למצב של "אם אני אספר לך, אני אצטרך להרוג אותך...... J".
מילה נירוקס-מומחית לקידום אתרים
חנות פרחים גבעתיים | חנויות פרחים גבעתיים
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



