דף הבית  >>  קניות וביקורות מוצרים  >>  אופנה הרשם | התחבר

משקפיים 

מאת    [ 16/07/2010 ] [ נצפה 975 פעמים ]
articles.co.il
   

   
Loading


אני זוכר כשגדלתי, משקפיים היו למבוכה בקרב ילדים שנאלצו להרכיב אותן. אולי זה נשמר לי כך בזיכרון כי הייתי וזה טבעם של ילדים לגרום לכל מי ששונה להרגיש שונה אבל משהוא השתנה בתעשיית המשקפיים והם הפכו למותג אופנתי עם מגוון אפשרויות עיצוב.

בעשורים האחרון זיהו חברות אופנה ענקיות את נתח השוק הזמין בפניהם בעולם המשקפיים והחלו לייצר סדרות שלמות של משקפיים מעוצבים בין אם משקפי שמש ובין אם משקפי ראייה ניתן למצוא היום מגוון רחב של מסגרות אלגנטיות בגוונים צורות ועיצובים שונים.

זה נכון שגם בעבר היו משקפי שמש מעוצבים לבחור מתוכם אך המגוון היה דל ולרוב הגיעו לישראל דגמים של משקפי שמש מבית ריי-בן (Ray Ban) או משקפי שמש לגולשים שנועדו לרוב עבור ספורטאים... למשקפי ראייה לא היה פתרון טוב לפני ההתפתחויות הטכנולוגיות אשר שחררו את אלה בינינו אשר מרכיבים משקפיים מהמוגבלות שיצרה סוג העדשה של המשקפיים בהתאם לסוג בעיית הראייה שקיימת אצלנו.

היום ניתן למצוא בכל חנות משקפיים איכותית מגוון רחב וכמעט בלתי יאמן של אפשרויות עיצוב הן למשקפי ראייה והן למשקפי שמש וזאת לפני שהזכרנו חנויות שלמות שעוסקות רק במכירה של משקפי שמש מעוצבים.

זה נכון שמשקפי שמש תמיד הגיעו בעיצובים מדליקים ובשנים האחרונות המגוון גדל בצורה משמעותית רבות הודות לעובדה כי נדמה שחלק טבעי מהמוצרים שחברות / מעצבי אופנה מוכרות כוללים בתוכם סדרה של משקפי שמש מעוצבים... עידן המחשב בו קל לעצב את המשקפיים ולשלוח ישר למספעל אשר מייצר אותם בהחלט עזר בתהליך זה.

בכל אופן הבעיה תמיד הייתה עם משקפי ראייה. כיוון שיש מגוון בעיות ראייה יש גם מגוון סוגי עדשות. עדשות אלו הגבילו בצורה משמעותית עד לאחרונה את מבנה המשקפיים ומבנה המסגרת אשר עוטפת אותם.

קיימים סוגי עדשות רבים לראייה מרחוק, ראייה מקרוב, עדשות עם מספר מרכזי ראייה אשר נקראות מולטיפוקל וככל שאנו מזדקנים העדשה גודלת אך חידושים טכנולוגים או יותר נכון הבאת הטכנולוגיה אל האופטומטריסט בעיר שלנו יצרו גמישות רבה יותר בעיצוב העדשה, עובי העדשה וקביעת עוד מגוון מאפיינים כמו קוטר העדשה ועוד.

זה הוביל למהפכה בעולם משקפי ראייה וכיום ניתן לרכוש משקפי ראייה מעוצבים אלגנטים, דקים וקלי משקל אשר מספקים איכות ראייה גבוהה וטובה יותר מבעבר. אז אל תתביישו, חשוב לראות טוב ולא לחסום את אחד החושים החשובים שיש לנו.

להתראות..

www.sagive.co.il - שגיב SEO קידום אתרים מקצועי ומנוסה עם חברת שגיב SEO שירות פרסום ברשת האינטרנט הישראלית והעולמית עם עדכון הלקוח על מצב הקידום ודוחות מסודרים. עושים את ההבדל ומביאים אותך אל קהל הגולשים קידום אתרים ששוה תנועה וחשיפה.

מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי

כלים שימושיים למאמר:
 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

תגיות של המאמר: משקפיים, משקפי ראייה, משקפי שמש, חנות משקפיים

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    שגיב, אמרי. (16/07/2010).  משקפיים. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:27/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=74666

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    שגיב, אמרי. "משקפיים" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 16/07/2010
    נדלה בתאריך:27/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=74666

  • הרשם כעת לרשימת התפוצה!
    קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
    בנושאי קניות וביקורות מוצרים
    דואר אלקטרוני:


     מאמרים אחרונים בקטגוריה אופנה
       אופנה - האצילות מחייבת
       בגדי ים - הקנייה הנכונה למראה הנכון
       אילנה אפרתי קולקציית חורף 2007
       תכשיטים שרקדניות בטן אוהבות
       על שמלות ערב ובחירתן
       אופנה לטיולים - איך להתלבש לטיול
       פריטי אופנה לחג הפסח
       סנדלי שורש - מאיפה ולאן..
       אגדה וירטואלית
       הצצה קטנה להיסטוריה של המשי
       סנדלי מטיילים סנדלי צ'אקו
       משקפי שמש בבחירה ובהתאמה אישית
       מגף אוסטרלי- הפתרון לחורף!
       קטלוג מגפיים 2012
       מכבסה נהדרת בהרצליה


     מאמרים נצפים ביותר בקטגוריה אופנה
       מידות גדולות - טיפים ועצות לרכישת בגדים
       ערכת מילוי דיו מראש או ראש דיו ?
       הדפסה על חולצות
       מסע בין עקבים ונעלולים
       בגדים - טימברלנד
       סטיילינג
       כיצד לבחור מכבש חום להדפסת חולצות
       חנויות בקניון עודפים עזריאלי הרצליה.
       תכשיטי יהלומים
       קיץ, חם, שורטים
        אין לי מה ללבוש
       בחירת שמלת כלה או שמלת ערב מתאימה בשבילך
       החלקה יפנית והחלקה ברזילאית מה כדאי יותר
       על מיסטיקה, תכשיטים ומה שביניהם
       בגדי מעצבים - הטרנדים לסתיו חורף 2011

    מאמרים

    ©2012 כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב
    טיולים בארץ | רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב | ספא בצפון | עורך דין פלילי | מדים, בגדי עבודה