פינוי דירה:
לפחות פעם אחת נתקלתי בצורך לפנות דירה. היתה זו דירתו של סבי המנוח אשר נוסף לגודלה היוותה מחסן אגירה לקונה כפייתי. סבי היה יוצא השכם בבוקר למסעות הקניות הממושכים שלו, וקונה מחדש מכשירי חשמל מתקדמים שנאגרו בביתו כאילו כל אחד מהם נועד לשימוש חד-פעמי. כאשר נדרשנו לפנות את דירתו הערכנו שיחד עם כל המשפחה, שמונה לא מעט אנשים, ועזרתם האדיבה של חברים שהתנדבו בתמימות להיחלץ לעזרתנו, נוכל לבצע פינוי דירה בלא יותר משבוע. בפועל ארכה המשימה הסיזיפית יותר מחודש. במאמר זה אני מפצירה בכל מי שמצא את עצמו במצב דומה הדורש פינוי דירה להיעזר במומחים. לאף אדם ממוצע אין את הידע והמיומנות לארגן, למיין, לפנות, לתרום לנזקקים, להשליך באתרי פסולת מורשים, ולהעביר ציוד כבד מספר קומות מטה במעלית לאדם בודד. כמו כן, אנשים נוטים להיקשר לחפצים, שלהם או של קרוביהם, והמשימה שנראתה בתחילתה פשוטה למדי- "נעשה ערימה של ספרים פה, בגדים שם, את אלה נעיף..וכו'", הופכת להעלאת זיכרונות נוסטלגיים הנגררת על פני כמה שעות טובות.
עוד בעיה נפוצה במחוזותינו היא המנהג לחלוק עם הסביבה, או נכון יותר עם הרחוב, את הפסולת והתכולה הישנה של הדירה. בעת פינוי דירה חובה להיפטר מתכולתה במקומות המיועדים לכך- דוגמת אתרי פסולת מורשים ועמותות נזקקים. פינוי דירה לא חייב להפוך לסכסוך עם השכנים, תשלום קנסות לעירייה, ועיצוב מחדש של השכונה.
מסיבות אלו ועוד מומלץ תמיד לפנות לחברות פינוי דירה מוסמכות ומוכרות אשר יסייעו בארגון, מיון, פינוי, הובלה, ניקיון, תיקון, ואפילו צביעה מחדש של הדירה! חסכו מעצמכם את הטרחה, המאמץ, הזמן המיותר, ועגמת הנפש, וקראו למי שמבין, יכול, ויודע כיצד. לחברות פינוי דירה כלים וציוד מתאימים על מנת להעביר תכולה ופסולת מגובה רב אל הקרקע (במידה ומדובר בקומה גבוהה או בגג). ציוד מתאים להורדת המכשור החשמלי הכבד (מכונת כביסה, מקרר) בגרם מדרגות צר. בנוסף, לחברות פינוי דירה יש את הזמן, עליו משלמים להן, ואת הניסיון (הן עושות זאת כל הזמן בעוד שהאדם הממוצע מבצע פינוי דירה פעמים ספורות בחייו).
הדגשים החשובים ביותר בעת פינוי דירה, לאחר שהוחלט להיעזר באנשי מקצוע, הוא לבחור חברה אמינה ויעילה שתעניק לכם שירות למופת. על כן, אל תחסכו בזמן שלוקח לעשות סקר שוק ולשמוע מעט המלצות מלקוחות שבעי רצון. ובמיוחד אל תחסכו בכסף היכן שלא צריך וכך תמנעו מהונאות אפשריות, נזקים, ועגמת נפש מיותרת.
פנוי דירה , מפנה דירות , פינוי תכולת דירה וירושות, צוות מיקצועי ומיומן לפינוי רהיטים , ופסולת מדירות בכל הארץ בהנהלת שי 0507454504 , http://www.clearing111.com/
>מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



