דף הבית  >>   >>  הרשם | התחבר

איך להיות ברמן מצליח? 

מאת    [ 23/02/2010 ]
מילים במאמר: 353   [ נצפה 5060 פעמים ]
articles.co.il


 
 

הרשם כעת לרשימת התפוצה!
קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
בנושאי מתכונים ואוכל
דואר אלקטרוני:

מה באמת צריך כדי להיות ברמן מצליח? זה לא בהכרח קשור ללשנן אין-ספור מתכונים למשקאות?

למעשה, ללמוד כיצד להיות ברמן זה הרבה יותר קל ממה שרוב האנשים חושבים. קורס בן 50 שעות וספר עם מעל אלפיים מתכונים למשקאות עלול להיראות קצת מרתיע, אבל האמת היא שאין יותר מ -100 משקאות שברמן ממוצע יצטרך להכין ביום-יום, והרבה מהם מאוד דומים מבחינות רבות.

רק לדעת להכין הרבה משקאות ולערבב אותם כמו שצריך זה לא כל מה שצריך בשביל להיות ברמן, הצלחה במקצוע הזה לא ניתן ללמוד בכיתה או בספר כי הכל תלוי באישיות שלך!

הברמן הוא דמות חזקה מאוד בקביעת האופי של המקום. הוא מגדיר את המצב רוח, ואתה חייב להיות פעיל, כריזמטי ומישהו שכיף להיות בסביבתו בשביל להיות ברמן טוב באמת.

להלן כמה טיפים לברמנים שיעזרו לך לשפור את המעמד שלך מאחורי הבר:

תשוקה: ההצלחה שלך בתור ברמן נובעת מהתשוקה שלך להכין משקאות ולשרת לקוחות. אם אתה אוהב את מה שאתה עושה, הלקוחות שלך יראו את זה וזה ישתקף בעבודה (ובטיפים) שלך.

עבודה קשה: כולם מעריך עבודה קשה. הלקוחות שלך יחזירו תודה (עם הטיפים שלהם!) כשאתה עושה את המשקה שלהם במהירות והיעילות.

לזכור שמות: הבר יוצר מחסום בינך לבין הלקוחות שלך. בתור ברמן, אתה צריך לרצות להגיע להיכרות אישית כל האפשר. תמיד תציג את עצמך וודא שאתה מקבל את שמות הלקוחות שלך בתמורה. השתמש בשם שלהם בכל הזדמנות אפשרית.

השתמש בהומור: לכל אחד יש חוש הומור, כולל לך. תמצא כמה בדיחות טובות לספר, רק תוודא שהבדיחות מתאימות לקהל היעד שלך.

אקטואליה: ברמן טוב תמיד יודע מה קורה בעולם ? אם זה ספורט, פוליטיקה, או החדשות המקומיות, אתה צריך תמיד להישאר מעודכן, כך אתה יכול לענות על כל שאלה ולשמור על שיחה מעניינת.

הוסף קצת פלפל: אנשים יוצאים לבארים ומסעדות כדי להתבדר. כל אחד יכול לקנות שישייה ולהישאר בבית ולשתות לבד, אבל זה לא יהיה כיף. בפאב, האורחים שלכם באים  בשביל להתבדר וכדאי לתת להם את מה שהם רוצים. ללמוד קסם או שניים או להציג קצת כישרון במהלך העבודה יוערך מאוד על ידי הלקוחות.

ישנם גורמים רבים שהופכים ברמן לברמן באמת טוב. אבל כל עוד אתה מראה ללקוחות שאתה נהנה מה שאתה עושה, אתה תהיה בדרך ללהפוך לברמן מצליח. אם אתה מרגיש שחסרה לך דחיפה קטנה אולי תמצא אותה בבית ספר לברמנים אחרי שתיקח קורס ברמנים.

מיכאל וקנין הוא מדריך בקורס ברמנים כבר 3 שנים, למיכאל נסיון רב בתור ברמן ובתור מורה, הוא מתפקד גם בתור רכז הקורסים בבית ספר לברמנים בו הוא מלמד.

מקור המאמר: Articles.co.il/מיכאל וקנין


אהבת את המאמר? שתף בבקשה!

תגיות של המאמר:
איך להיות ברמן מצליחמקצועלימודי ברמניםקורסי ברמניםבתי ספר לברמניםלהיות ברמן

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    וקנין, מיכאל. (23/02/2010).  איך להיות ברמן מצליח?. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:18/04/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=62520

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    וקנין, מיכאל. "איך להיות ברמן מצליח?" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 23/02/2010
    נדלה בתאריך:18/04/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=62520


  •  מאמרים אחרונים בקטגוריה יין ומשקאות
       סדנת קוקטיילים ומקסולגיה
       כרמי יוסף זה לא רק יקב ברבדו:
        PROWEIN דיסלדורף 2014: הביזיון של מכון היצוא - האימפוטנציה של היקבים - וישראל כמדינה חלמאית.
       כמה שווה באמת יין שאנו שותים
       תערוכתProWein דיסלדורף 2014 : גם יין ישראלי
       יקב אמפורה: בקבוק 3 יינות חדשים מרס 2014
       מה בין תשלום האגרה לקידום יין ישראלי
       בירות בוטיק - למה כדאי לכם לנסות
       ביקורת יינות יבוא
       טעימת יינות ישראלים- ביקורת יין
       התיישנות היין בתוך מקרר יין
       תקן יין ישראלי
       ליקר שוקולד ביתי ב-5 דקות
       תעשיית היין הישראלי במערומיה.
       פריניב ממשיכה לצמוח גם השנה


     מאמרים נצפים ביותר בקטגוריה יין ומשקאות
       תעשיית היין הישראלי במערומיה.
       כיצד לייצר בבית ערק ויין שרף
       תהליך הכנת יין ביתי
        PROWEIN דיסלדורף 2014: הביזיון של מכון היצוא - האימפוטנציה של היקבים - וישראל כמדינה חלמאית.
       מתכון לקוקטיילים
       קפוצ'ינו- הקצפת החלב
       הכנת קפה במקינטה, לא למקצוענים בלבד
       כללים להכנת אספרסו
       כוסות יין וכוסות קוקטייל על השולחן
       שילובים מוצלחים של אוכל עם יין ולא להיפך!
       יין צריכים לקנות בצורה חכמה
       זני הענבים, ייצור יין וטעימת יין
       טרה וינו 2013
       כדי ליהנות מיין טוב חייבים ללמוד מה לחפש בו
       הכנת קוקטיילים אביזרים לברמן


    מאמרים

    ©2012 כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
    כתיבת מאמרים

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב