בדרך כלל אנו תמיד מרגישים צורך להשיג כל מיני דברים.אנו רוצים להרוויח יותר כסף,אנחנו רוצים להיות יותר מאושרים,רוצים פלפון חדש,רוצים בית יותר טוב,רוצים שקט בחיים,רוצים רכב חדש ועוד אינספור דברים ומישהישגנו אותם,מיד אנו רוצים דברים אחרים וחוזר חלילה.דבר ראשון אנו רוצים דברים שאנו רואים,אם זה בחנות,פירסומת,או שנימצא אצל אנשים אחרים,ואז אנו מתחילים לפעול להשיג את הדברים,עובדים שעות נוספות,לוקחים הלוואות,חושבים על זה כל הזמן,אבל אם תיתבוננו בדברים שהישגתם תופתעו כמה מעט אתם מישתמשים ברוב הדברים.החוסר קיים תמיד,כי אנחנו לא מהעולם הזה,אנו שייכים לעולם האלוהים,היתרגלנו לקבל הכול בשפע ובחינם.בעולם הזה אין שום דבר בחינם וללא מאמץ,אך ישנה דרך לעצור את טירוף החוסר ולהרגיש היתמלאות אינסופית.כירעו ברך לפני עצמכם ואלוהים והכירו תודות על כל מה שיש לכם ועל כל מה שאין לכם הכירו תודה אפילו למחלות ולשונאים שלכם,מיכוון שאינכם יודעים לאן יוליך אתכם אפילו המצב הכי גרוע.אנשים מיכול רחבי העולם מעידים שלולא חלו באיזו מחלה,או לולא נפלו לתהומות לא היו מגיעים להישגים שהיגיעו
עם ישראל מחזיק בתורה ומקים ישיבות,קורא בקוליי קולות אני עם ישראל אלוהים איתי,אבל מיצד שני ידינו הם ידיי עשיו שהיה ידוע כאיש מילחמה וצייד דעות,לאמיתו של דבר ידיי עשיו מושלות בישראל,מיסתמכים על הצבא ומפתחים כלי נשק להשמדה המונית,מוכרים את הנשק בתאוות בצע ומיתגעים.רבני ישראל צדים דעות על ידיי מתן קמעות,עצות אחיתופל וברכות שאין בהם ברכה,צועדים בצעדי ענק להשמדה עצמית ואחר כך בוכים וחוזר חלילה.
הרבה פעמים בחיינו אנו אומרים את המילה אמן,אמן שאני אצליח בעסק,הלוואי אמן שאני אקבל קידום בעבודה וגם על כל ברכה ומעשה אנו אומרים אמן,אמן,אמן,אבל מה שקורא בעולם פשוט לא יאמן.למילה אמן יש משמעות עמוקה ונישגבת.האות א זה אלוהים האות מ זה מעלה האות נ זה נעלה,וזה הוא הפירוש אלוהים מעלה,הוא נימצא מעל העולם הזה האות נ מייצגת אותנו,נעלה,אנו צריכים לעלות מעלה לאלוהים,זאת המטרה שאנו נימצאים בעולם הזה,כל אדם שמצליח לעלות לאלוהים,עולה למעלה מהדעת והאמונה,אותו אדם הופך לבעל ידיעה,הוא יודע שיש אלוהים,בדיוק כמו אדם שרואה את השמש,הוא לא מאמין שיש שמש,הוא יודע שיש שמש והוא גם יודע מה ההשפעות של השמש,כך הוא האדם שעלה לאלוהים,הוא יודע מה ההשפעה של אלוהים,ורוצה להיות בעל השפעה על מנת להשפיע,מעטים הם האנשים שמצליחים בכך וזאת רק ביגלל עצלנות,והשיעבוד שלהם לתענוגות הרגעיות של העולם הזה.
אני נימצא בעולם משמע שהעולם קיים,יש לי מחשבות יש אנשים סביבי יש שממיים ויש את הארץ,לכן לעולם הזה יש משמעות,תכלית ומטרה,יחד איתי מיליירדי אנשים נותנים משמעות וטעם לעולם,כולם הם אחיי ואחיותיי,בכל דבר שאביט אני מישתקף בתוכו והוא מישתקף בתוכי,זאת מחשבה שמאחדת אותי עם כל העולם,לכן אינני לבד הרי גם את ההפרדה אני חולק עם האנשים,כולם חושבים ופועלים,כולנו נימצאים על כדור הארץ,ניראה כאילו אני ניפרד מאחרים אך עובדה היא שכל היקום פועם כיחידה אחת,כעת אני יודע שהולם נימצא באחדות מופלאה.
יאחז יכין שמי הרני כאן,הגוף שלי לא שלי וגם שלי הריני כאן,עוסק באפס מעשה והכול מעצמו ייעשה,מודעות טהורה אני ואיני יודע כלום הריני כאן,אני יודע הכול אינני יודע דבר,אני הטיפש והחכם,העני והעשיר,הנזיר וההולל,אני בכול והכלום.
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



