דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכון סופגניות מקמח תופח 

מאת    [ 11/12/2006 ]

מילים במאמר: 105   [ נצפה 23118 פעמים ]

חומרים:


    • חבילה קמח תופח
    • 2 קופסאות לבן
    • 3 כפיות סוכר
    • 2 ביצים
    • חבילה סוכר וניל
    • שמן לטיגון

הוראות הכנה:


    • מערבבים את כל החומרים לעיסה חלקה
    • מחממים את השמן לחום בינוני (כך שהסופגניות ייעשו - ולא ישרפו)
    • נוטפים את הבצק לתוך השמן בעזרת שתי כפות - האחת אוספת בצק, והשניה מפרידה אותו מהכף הראשונה
    • מטגנים עד להשחמת צד אחד, והופכים בתוך השמן
    • לאחר סיום ההשחמה מוציאים לנייר סופג או מסננת
    • ממלאים במילוי ריבה / ריבת חלב / שוקולד למריחה
    • בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר מעל                

חג חנוכה שמח,

ובתיאבון!                                                                                                          

 

 

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב