מצב צבירה.
מהו מצב הצבירה?
מצב צבירה זהו מצב שבו האנרגיה מורכבת כמבנה מסוים שהיא בעלת צורה ומגובשת, אשר אינה ניתנת לכל שינוי בכל אופן שהו, לא כתוצאה מגורם חיצוני כלשהו, ולא כתוצאה מגורם פנימי כלשהו.
אנרגיה מגובשת שנמצאת במצב הצבירה שלה, היא אנרגיה שמודעת לעצמה ולעצם קיומה, האחראית הבלעדית לעצמה ונצחית, והיא מוגדרת כאנרגיה ניטראלית נקייה.
מדענים טוענים שהתהליך שבו האנרגיה, שהייתה בנויה ומגובשת באופן מסוים, אנרגיה שנמצאת במצב צבירה שלה והשתנתה כתוצאה מגורם כלשהו, יכולה לאחר מכן לחזור למצבה הקודם.
כלומר, אנרגיה מגובשת שהתפרקה, התנפצה, השתנתה, מסיבה כלשהי, עוברת תהליך וכתוצאה ממנו מתרחשים אירועים אנרגטיים, ובסוף כל התהליך האנרגיה שהתפרקה, התנפצה והשתנתה לה, יכולה לחזור למצבה הראשוני ולהרכב שממנו היא הייתה עשויה קודם לכן, כלומר חזרה למצב צבירה.
חוקרים ומדענים קבעו שלאנרגיה יש ארבע מצבי צבירה: מוצק, נוזל, גז ופלזמה.
במפץ הגדול התנפצה לה אותה האנרגיה, שממנה נוצרו להם אותן ארבעת מצבי הצבירה שהמדע קבע את עצם קיומם.
כלומר, יכול להתקיים לו אך ורק מצב צבירה אחד, והוא אותה האנרגיה שהתנפצה לה במפץ הגדול.
איך אפשר לדעת מהו מצב הצבירה? ניתן לדעת זאת מתוך התהליך להכרות ומודעות עצמית שלנו, כהרכב אנרגטי שהוא בעל צורה, והקשר שלנו למהות ומטרת החיים.
החיים התאפשרו בעת התפלגות ההרכבים לזכר ולנקבה, ויכולת ההזדווגות ביניהם, מה שמאפשר את התנאים ליצירת התודעה.
התודעה שואפת למצב הצבירה.
מצב הצבירה משקף, אנרגיה שהיא ניטרלית ונקייה.
אנרגיה ניטרלית ונקייה, היא אנרגיה ללא שדה אלקטרומגנטי, טמפרטורה ומשקל או כול הרכב אחר שיקשור או יגביל את החופש שלה.
האפשרות לחיים, יוצרת הזדמנות לתודעה להפוך למודעת לעצמה ולעצם קיומה ונצחית.
כלומר, החיים מאפשרים לתודעה לבצע לעצמה תיקון, טרנספורמציה, שינוי ומעבר מתודעה שהיא בעלת שדה אלקטרומגנטי, טמפרטורה ומשקל, כשהיא במצב שבו היא אינה מודעת לעצמה ולעצם קיומה ולכן היא אינה נצחית, מעבר התודעה למצב הצבירה כאנרגיה שהיא ללא שדה אלקטרומגנטי, טמפרטורה ומשקל או כול הרכב אחר שיכול למנוע ממנה או להגביל את החופש והעצמאות שלה, כשהיא מודעת לעצמה ולעצם קיומה ונצחית.
ההגעה ליכולת זאת משמעות הדבר הגעה למצב צבירה.
כלומר, בן האנוש מורכב מהתודעה ומהגוף הפיזי.
התודעה היא מי שאנחנו.
הגוף הוא רובוט ביולוגי, שנבנה בתהליך החקירה, הלמידה וההתפתחות האבולוציונית.
התודעה צריכה וזקוקה לגוף הפיזי ככלי, כאמצעי, שישמש לה כהשתקפות, כמראה בתהליך החיים, לשם המעבר למודעות עצמית ונצחיות.
לאחר התרחשות תופעת המוות, התודעה משתחררת ועוזבת את הגוף הפיזי המת.
במידה והתודעה ביצעה לעצמה את הטרנספורמציה למודעות עצמית ונצחיות בעודה בחיים עם הגוף הפיזי, כך היא תהיה גם לאחר המוות, ובמידה ולא התודעה תתנהל כסהרורית בחלל ללא כול מודעות עצמית, ואם לא מודעים אז גם לא נצחיים.
מסקנה: יש מצב צבירה אחד, והאנרגיה הניטראלית הנקייה היא אינה בעלת טמפרטורה, משקל ושדה אלקטרומגנטי, או כל סוג הרכב אנרגטי אחר שלא מאפשר לה את העצמאות והחופש המוחלט, אשר מודעת לעצמה ולעצם קיומה ונצחית.
סיכום: לכל האנרגיות ביקום שנוצרו ונוצרים כתוצאה מהמפץ הגדול, יש מצב צבירה אחד שאליו האנרגיות ביקום שואפות להגיע, ולא ארבעה מצבי צבירה שקיימים כפי שקבעו המדענים.
ארבע מצבי הצבירה שאליהם מתכוונים החוקרים והמדענים הם לא מצבי צבירה, כי אם תוצאות לוואי שנוצרו כתוצאה מהמפץ הגדול.
המסר במאמר: בן האנוש מורכב מהתודעה והגוף הפיזי.
אנחנו כתודעה שואפים למצב הצבירה, לדעתי.
יוסי קרמר מייעץ ומכוון למודעות עצמית והתפתחות אישית.
לבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/yosikramer
טלפון 048224276.
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



