במה זה מתבטא?
רופאים כירורגים רבים, בקליניקות רבות עובדים בשיתוף פעולה מלא עם קוסמטיקאית רפואית כדי להגיע לאותה מטרה משותפת להשגת תוצאה הטובה ביותר עבור הלקוחה.
כשכירורג פלסטי מקבל לקוחה לצורך איבחון וייעוץ לקראת ניתוח מתיחה בפנים הוא מתייחס למירקם העור שלה או שלו ואף משתף קוסמטיקאית לצורך איבחון מדויק של העור.
לעיתים, לפני ניתוח הוא ימליץ ללקוחה או ללקוח לקחת מספר טיפולי פילינג אצל הקוסמטיקאית כדי שהעור יהיה מוכן בצורה מיטבית לפני מתיחת הפנים.
הכנה של העור לפני הניתוח של מתיחת הפנים משפרת את התוצאה של הניתוח.
לאחר הניתוח, צריך להחזיר את האלסטיות והגמישות של העור, להוריד את נפיחות העור, לפזר הבצקות ושטפי הדם שנגרמים עקב כך...
בדרך כלל ימליץ הרופא לעשות עיסויים לימפטיים אצל הקוסמטיקאית כדי לגרום לשיפור מהיר ולהחלמה מהירה יותר של העור עקב כל התופעות הנ"ל שהזכרנו.
שילובה של הקוסמטיקאית הרפואית בטיפולים הללו של לפני ואחרי משפר את מצב הלקוחה באופן מהיר יותר.
הקוסמטיקה הרפואית יש לה כיום תפקיד נכבד בהחלמה המהירה של הלקוחה והשילוב בין הכירורג הפלסטי לבין הקוסמטיקאית הוא שילוב שמביא להשגת תוצאות הטובות ביותר עבור הלקוחה או הלקוח.
יהודית מורי, קוסמטיקאית רפואית בשיטת ד"ר דב קליין, מסירה שיער בשיטת האינפרא אדום-תוצאות מטיפול ראשון, מעסה רפואית מוסמכת ורפלקסולוגית. מומחית לטיפול בכאב, מ"מור קליניק" קליניקה לקוסמטיקה רפואית, הסרת שיער באינפרא אדום, רפואה אלטרנטיבית ושיזוף בהתזה בראשל"צ. במרכז מיגוון טיפולי יופי וגוף לנשים באוירה הוליסטית. www.morclinic.com
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



