דף הבית  >>   >>  הרשם | התחבר

רוטב לפיצה 

מאת    [ 19/04/2009 ]
מילים במאמר: 193   [ נצפה 22548 פעמים ]
articles.co.il


 
 

הרשם כעת לרשימת התפוצה!
קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
בנושאי מתכונים ואוכל
דואר אלקטרוני:

רוטב לפיצה - הצעה
כמות המספיקה לשתי תבניות פיצה:
- מערבבים שתי קופסאות קטנות של רכז עגבניות עם מעט מים - עד להגעה לסמיכות הרצויה.

מוסיפים:
-- רבע כפית סוכר
-- חצי כפית אבקת שום
-- כפית מחוקה מלח
-- מעט אורגנו יבש
- עגבניה חתוכה לקוביות קטנטנות
-- שלוש - ארבע כפות שמן זית כתית מעולה

מערבבים הכל יחד - והרוטב מוכן!

ולהלן הצעה למתכון בצק לפיצה

המרכיבים:
- כף שמרים יבשים
- 2 וחצי כוסות (450 גרם) קמח לבן
- כוס ורבע (250 מ"ל) מים פושרים
- 4 כפות שמן זית כתית משובח (לא להתפשר על פחות!)
- כפית מחוקה של סוכר
- כפית גדושה מלח

אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. יש ללוש בסבלנות - עד שכל הקמח מתאחד לגוש אחד.
- משהים בקערה מכוסה במגבת במשך 30 דקות, ולא בקירור.
- מחממים את התנור לחום בינוני - גבוה (200 מעלות), כך שבעת הכנסת הפיצה - התנור יהיה כבר חם.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים.
- כל חלק של הבצק - מרדדים (במארוך), ומותחים (בידיים) עד שיגיע לגודל תבנית גדולה, ומניחים על התבנית.
- מוזגים מעל רוטב לפיצה (ראה הצעה בהמשך), וכ-150 גרם גבינה צהובה מגוררת.
אפשר להוסיף תוספות שונות מתחת לגבינה: אנשובי, פטריות פורטבלו, תירס, זיתים ועוד.
- אופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות.

בתיאבון!!!

נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il

מקור המאמר: Articles.co.il/מיכל א.


אהבת את המאמר? שתף בבקשה!

תגיות של המאמר:
מתכון לפיצהמתכון פיצהבצק פיצהבצק לפיצההכנת בצק לפיצהרוטב פיצהרוטב לפיצה

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    א., מיכל. (19/04/2009).  רוטב לפיצה. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:21/04/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=38753

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    א., מיכל. "רוטב לפיצה" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 19/04/2009
    נדלה בתאריך:21/04/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=38753

  •  מאמרים אחרונים מאת מיכל א.
       שניצל דג סול
       דג סול מטוגן
       סלט עלי בייבי עם לוביה ועגבניות שרי
       פסטה עם לוביה, גבינת פטה עזים ואפונה
       סלט אסייתי ירוק עם לוביה
       קובנה - מתכון מנצח
       קובנה בהכנה מהירה (יחסית)
       פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח!
       לזניה תרד או חצילים טבעונית
       פשטידת ברוקולי טעימה וקלה להכנה
       מתכון לקדה - קאדה ממולא גבינה
       עוגיות טחינה מקמח כוסמין
       גביניות מבצק גבינה במילוי גבינה
       עוגיות חמאה פשוטות
       סלט עדשים שחורות עם גבינה ודברים טובים


     מאמרים אחרונים בקטגוריה בישול ואפיה
       הכל על סדנאות לזילוף עוגות
       טיפים קטנים ליישם במהלך הבישול !
       עוגת שוקולד חגיגית
       קרם פטיסייר
       רוטב יוגורט לימוני
       רוטב יוגורט מעולה לסלט
       רוטב יוגורט הודי קל ומהיר
       ממרח שוקולד ביתי מהיר וטעים
       במה הקמח שלנו מלא? בבריאות או באינטרסים כלכליים
       טיפים להכנת בשר על גריל לגינה
       מתכונים טבעוניים: חומרי גלם כן מתחלפים
       ההיסטוריה של הכנת גבינות בבולגריה
       חלה מקמח כוסמין מלא ללא ביצים
       חלה ללא שמרים עם מחמצת וטיפ איך יוצרים צבע מבריק וחזק לחלה...
       מתכון פשוט ופרקטי לפיצה עסיסית



    מאמרים

    ©2012 כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
    כתיבת מאמרים

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב