עולם הבא
רבנים אישרו תרומת אברי גוף כאשר תקופה לפני כן טענו בתחיית המתים הם לא יקומו מכיוון שיהיה חסר להם חלק, האם לחכמי הדור ישנה אינפורמציה מהעולם הבא שלא תהייה תחיית המתים, או לחילופין אנחנו כבר לא צריכים לחזור לעולם הזה מכיוון שכבר אנחנו יודעים את התורה. מה סיפרו אנשי המדע לחכמי הדור על עולם הבא?... האם העולם הבא הוא תת מודע?... האם עולם הבא זה דמיון?... האם עולם הבא זה תקווה להחזיק את הסבל בעולם הזה?... האם עולם הבא מגן עלינו על שאלות שאנחנו לא יודעים לענות?... מי אתה עולם הבא?... מה הוא חג החרות
האם אנחנו צריכים לחכות כול השנה "לחג הפסח" כדי לצאת לחרות. האם קיבלנו את התשובה: אם הוא הוציא אותנו מדוע הוא הכניס אותנו?... האם לא קיבלנו הוכחות מהמדע שלא הייתה יציאת מצרים?... האם חוסר הוודאות שקיים ביקום הוא לא עילה טובה לדעת שאנחנו עוד משועבדים במצרים?... האם קיים אחד ביקום שיכול לענות על השאלות האלו?... כדי לענות על כול השאלות האלו: האם זה לא יציאה מעבדות לחרות?...
האם יש עולם הבא
הרבה מאוד מדענים והרבה מאוד הוגים מנסים לדעת מה יש בעולם שמעבר וכול כוחם וכול מאודם משקעים כדי לפתור את החידה הזו. בשלושים שנה האחרונים היקום תפס תאוצה והמוביל במרוץ הוא המדע והדבר היחידי שאנחנו מקבלים ממנו זו הטכנולוגיה שמשפרת לנו את השהייה בעולם הזה מבלי לדעת: האם יש עולם הבא?... כאשר אנחנו שואלים את המדע, מה קורה איתנו לאחר התקופה שאנחנו מבלים פה ומסיימים את תקופת התיירות? תשובתם היא? לאחר תקופת התיירות אתם עוזבים את המקום הזה כאלו לא הייתם פה ואנחנו שוכחים אתכם מהר מכיוון שתיירים אחרים מגיעים ואנחנו צריכים למכור להם את מוצרינו.
התשובה הזו לא מתאימה לנו ואנחנו בינתיים נמצאים במציאות הזו ונגשים אל הדתיים ששם יש ידיעה על עולם הבא ובשער כתוב: "ברוכים הבאים לחזרה הגנרלית לחיי עולם הבא". שם מתחלים להסביר לנו מה עלינו לעשות ואיך עלינו להתנהג כך שמיד אנחנו רואים שאין לנו מה לעשות בעולם הזה וכול מה שיש לנו לעשות בעולם הזה הוא לסבול כדי לקבל מושב טוב בעולם הבא. כך שאנחנו יכולים ללמוד מזה, שהעולם הזה הוא נפל של הבריאה דבר שלא היה צריך לקרות ואנחנו מעדנו מן המעקה ונפלנו לתוך המציאות הזו. כאשר אנחנו שואלים אותם, האם אלו דברים בדוקים ששווה בשבילם לסבול?... תשובתם, אנחנו מאמינים בקדוש ברוך הוא ואנחנו לא מכירים אותו ואף אחד לא יכול לדעת אותו ומה שנשאר בידנו זו ברירת מחדל וזה מקנה לנו תקווה שאכן זה ייקרא. מכיוון שעדיף יותר לחיות ולהרגיש כביכול שאנחנו שווים מאשר אנחנו לא שווים.
כאשר בידנו שתי תשובות אנחנו נגשים למחלקה הפסיכיאטרית השלישית (הקבלה) שהיא טוענת שמשיהו אמר להם שהוא נקרא "הוא" שאכן יש עולם הבא בביטחון. והם מתחלים עם הספורים של "הוא אמר" ולא מפסיקים לכתוב ספרים בשמם של מה שהוא אמר. הם לוקחים את הוא ומתחלים להלביש אותו בחליפות יפות שצבעי החליפה שמלבישים אותו הם הצבעים שאנחנו רוצים לקנות אותם ובכך הם עושים לנו סרטים צבעוניים שבעצם הסרטים האלו לא קיימים ולאחר מכן אמרים לנו: "אנחנו מתעסקים ברוחניות ולא בגוף (שגוף נקרא עולם הזה) כך שאנחנו צריכים לא להתייחס לגוף ( מכיוון שהוא אגואיסט) ולהתחבר לרוחניות ובכך אנחנו מתחברים לבורא ולאחר מכן הוא יקבל אותנו בספר פנים יפות בעולם הבא. כאשר אנחנו שואלים אותם, הוא שאמר את מה שהוא אמר הוא יודע מה הוא אמר? תשובתם היא: "אנחנו עובדים לפי ספר הזוהר ורבי שמעון בר יוחאי עוזר לנו, תקנו את הספר שלו והוא יעזור גם לכם ואת זה אני יכול להבטיח לכם מכיוון, שברגע שקניתם את הספר הכנסתם כסף לקופה שלנו וזה עוזר לנו.
עכשיו כאשר החיים יותר קלים שיש בידנו שלוש תשובות אנחנו יכולים לדעת, אם יש עולם הבא ומה המהות של העולם הזה? ההסבר שנתנו לנו שלוש מעצמאות העל מדע, דת וקבלה הוא פשוט: תראו אנחנו מנסים לדעת מה שאתם לא יודעים אבל אנחנו חכמים יותר מכם כך שאתם תבואו לפה תשמעו את מה שאנחנו חושבים שהבנו תשלמו לנו כסף כך שנוכל להמשיך לחקור ולא נהייה לחוצים, אם הצלחנו אתם תדעו את זה, ואם לא הצלחנו מה יש לכם להפסיד ממה שאין לכם – הרי אנחנו החכמים ואתם הטיפשים.
מאציל (עולם הבא) נאצל (עולם הזה) ואומרים כך: המאציל האציל את הנאצל והנאצל ללא המאציל הוא לא שווה כלום. כך שהנאצל שהוא לא שווה כלום יוותר על מה שאין לא, מכיוון שהוא לא שווה כלום. לאחר שהנאצל יוותר על מה שאין לו המאציל יאהב את הנאצל ואז הוא יעזור לו, ואם הנאצל שלא שווה כלום ואין לו מכלום כלום ורוצה לדעת מה המאציל אומר, הוא לא יכול לדעת מכיוון שאין לא כסף לדעת. כך שאם המאציל לא ייקח מהנאצל כסף לספק את הבורא המאציל יהיה כמו הנאצל – לא שווה כלום. כך שמפה אנחנו יכולים לראות שהמאציל והנאצל קיימים אם יש לנו כסף ואם אין לנו כסף: אין עולם הבא – ואין עולם הזה. ועל המצב הזה נאמר: "והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום, ורוח אלהים מרחפת על פני המים: ויאמר אלהים: יהי אור ויהי אור".
עולם הזה ועולם הבא בעולם הזה ואת הדבר הזה קשה למדע, דת וקבלה לתפוס את זה במודעות השכלית המוגבלת שקיימת בהם וזה מכיוון שהם אגואיסטים, דהיינו, שהם חיים ברצון לקבל לעצמם בלבד ומלמדים אחרת, דהיינו, שקרנים. מדוע אני אומר את זה? מכיוון שהדבר הזה קשה לתפיסה גם רבי אליעזר בנו של רשב"י בדרגת תנאי לא ידע את זה. אבל השוני בניהם הוא: רבי אליעזר מוכן לקבל ולדעת ומודה בטעותו כך שהודאתו היא תיקונו. הם לא מוכנים לקבל ולדעת ולא מודים בטעותם שעל זה אפשר לסלוח: "מוכנים לקבל את הסבל". אבל, להטעות את בני האלהים? על זה נאמר: "כך יעשה לאיש אשר המלך חפץ בעיקרו". שנאמר: "אל תעשוק גר יתום ואלמנה כך שאם יקראו אשמע"...
ספר הזוהר פרשת צו:קעג – "ר' אליעזר פתח, הכל היה מן העפר והכל שב אל העפר. הנה למדנו, הכל היה מן העפר ואפילו גלגל החמה. מה הוא העפר. הוא אותו העפר השורה תחת כסא המלך הקדוש".
פירוש ר' יהודה אשלג:"שהוקשה לו לרבי אליעזר, מה שלמדנו, הכל היה מן העפר, שהוא מלכות (העולם הזה), ואפילו גלגל החמה, הרומז על תפארת (הקדוש ברוך הוא), הלא להיפך הוא, שהמלכות (העולם הזה) נאצלת מתפארת (הקדוש ברוך הוא). ועל זה משיב, שהכוונה היא על המלכות שבבינה (הנגדי של העולם הבא בעולם הבא), שהיא למעלה מתפארת (הקב"ה), וממנה היה הכל, ואפילו גלגל החמה, שהוא תפארת (הקב"ה)".
קעז – "תנן כתיב ואתם: למדנו, כתוב ואתם תהיו לי ממלכת כוהנים וגוי קדוש. מהו ממלכת כוהנים. הוא, כמו שאתה אומר זאת משחת אהרון ומשחת בניו. שפירושו, שזא"ת שהיא המלכות נמשחת מאהרון, כי כשנתברכה כנסת ישראל. שהיא המלכות ע"י הכוהנים, אז היא נקראת על שמם, זה שנאמר: ממלכת כוהנים".
קעח – רבי שמעון אמר – "בוא וראה, אינה נקראת מלכות כוהנים אלא ממלכת, משום שהכוהנים (שהם חסד). המליכו אותה, (על ידי זה שממשיכים לה חסדים. והחכמה שבה מתלבשת בחסדים ואז היא מאירה ושולטת.) ועשו אותה גבורה על הכל. אבל מלכות כוהנים אינה נקראת, כי (מבחינת מה שנמשכת מן השמים, שהם זעיר אנפין, הקב"ה). היא נקראת מלכות. דהיינו, מלכות שמים ודאי. וכאן נקראת ממלכת, שהוא כמו שאתה אומר, שהכוהנים המליכו אותה וחיברו אותה במלך, (בזעיר אנפין הקב"ה), ואז כשהתחברה עם זעיר אנפין, היא ממלכת על כל אוצרות המלך, ממלכת על כל נשק המלך, ממלכת בעליונים ובתחתונים, ממלכת על כל העולם" (אשרך רבי שמעון בר יוחאי).
מה אנחנו רואים פה במציאות של היום המדע, הדת והקבלה הם נמצאים כביכול בדרגת חסדים שהם נקראים צד ימין (האנשים הטובים) והם עוזרים כביכול לבני האדם שנמצאים על הארץ שהם נקראים צד שמאל (האנשים הרעים), והם כביכול עברו את המחסום או לחילופין הם נמצאים בחצר המלך ואז הם מתחלים להתלבש בלבוש המלך (כמו שהם נראים במלבושם) ואז הם אומרים – אנחנו אלהים והם בשר ודם.
ואז כאשר הם ממשכים לעשוק את האנשים ויורקים בצלחת שהם אכלו בה המציאות שהם יצרו אותה מפעילה תשוקה כדי לשמור על עצמה ואז היא לוקחת מתוך עצמה אדם ומתעלה על עצמה בתוך עצמה שנאמר: " ואז כשהתחברה עם זעיר אנפין, היא ממלכת על כל אוצרות המלך, ממלכת על כל נשק המלך, ממלכת בעליונים ובתחתונים, ממלכת על כל העולם".
ומי שמקבל מלכות שמים חל בו המשפט שנאמר: "אלה תולדות השמים והארץ בהבראם" ומקבל את הנשמה וחי בעולם הבא ובעולם הזה כאשר הוא נמצא בגוף. מי שמצליח לא לקבל את זה אלא להחזיק את זה הוא נקרא – המשיח. "המשיח לא בא להרוס את העולם – המשיח בא לתקן את מה שהרוס". הוא נותן לכם לגור היכן שאתם גרים בתנאים יותר טובים, הוא נותן לכם להזדווג עם הנשים בהנאה גדולה יותר, הוא נותן לכם להשתמש בכספכם בצורה נכונה יותר, הוא נותן לכם לדעת מה אתם עושים מתוך הדעת ולא מתוך הכסילות של מנהיגי העם היום שנאמר בספר הזוהר פרשת שמיני פסוק צו:
"משמע, שהעולם התחתון, (שהוא המלכות), תלוי בעולם העליון (שהוא הקב"ה), והעולם העליון משפיע על העולם התחתון, כפי דרכיו של העולם התחתון, וע"כ ויכון בחסד כסאו, שמי שרוצה לברכו ולתקן כסאו, שהוא עולם התחתון, יתקן אותו בחסד ולא בדין. מה משמע, שכאשר הכוהן נכנס לבית המקדש , שהוא המלכות שיכנס בחסד, שהוא מים, ולא יכנס ביין ששתה, שהוא גבורה, יכנס במים, ולא יכנס בדין".
אלו כתובים שצריך הרבה פרשנות שהוא נמצא במשפט אחד: "כלל (זעיר אנפין) ופרט (מלכות) וכלל אי אתה דן אלא כעין הפרט (המלכות). ואת זה הם לא עושים, ולכן הם נכנסים לבית המקדש שזה בית המשפט ונכנסים ביין בדינים בשמחה וצהלה והם שופטים מה שטוב להם ולא מעניין אותם, ומטים משפט ולא שופטים בצדק שנאמר: "צדק צדק תשפוט"...שופטים ושוטרים תתן בשערך"...שופטים שהם ראשי העם, שהם המדע, שהם הדת, שהם הקבלה, שהם יודעים משפטים הם נהפכו להיות העושקים. כך שאני מראה לכם בספרי: "מלחמת הרוח בחומר". כיצד יצאתי מתוך העושקים כאשר אין לי עזרה מאף אדם והיום אני בה אליהם באהבה ולא ניגש לבתי משפט כדי לתבוע אותם ולזכות בסכומי כסף אדרים, אלא להראות להם דרך שהם אומרים שהם מחפשים אותה ומסביר לכול דרגה ודרגה שקיימת ביקום: "כיצד אני הופך מעושק עשוקים לעשוקים מאושרים".
משיח צריך להיות "זרע האשה", ואכן "נולד מאשה" ונהיה "זרע אברהם".
"מה רב טובך אשר צפנת ליראיך"
"תכניסו את הגאולה לביתכם בחג החרות הזה"
"הפצת האור - הדרך לאמת"מנהל אתר:WWW.HAIMSHLOMO.CO.IL
טלפונים: 0544-898547 03-9322192
"הקב"ה קיים מעוצמתו ממהותו הוא לא קיים" - המשיח
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



