החברה העתידה שעלינו להגיע אליה, היא חברה שכולה חיה ברמת חיים רציונאלית. זאת אומרת, היא לא צורכת יותר ממה שכל אחד ואחד חייב, לפי האיזון עם הטבע.
אם היינו דואגים לשמור על צריכת האנרגיה, החשמל, והיינו מורידים מכל התעשייה כל דבר שהוא לא לצורך, שקיים רק כי מישהו רוצה להרוויח מזה ולהוסיף לעצמו עוד כמה אפסים בבנק, אז היינו שומרים על הטבע ולא היינו מגיעים למכות שעכשיו אנחנו מתחילים לראות. וזה רק התחלה, עוד לא ידוע מה הקיץ מכין לנו...ומה אנחנו משאירים לדור הבא אם אנחנו מרוקנים את כל הכדור הארץ מכל האוצרות? לא יהיה להם ממה לבנות שום דבר. לפי כל המחקרים תוך עד חמישים שנה אנחנו גומרים את כל אוצרות האדמה. וזה לא כולל את בעיית המים והזיהום.
יוצא שאנחנו חייבים לעשות סדר, איזון עם הטבע, הומיאוסטזיס. ללמוד מהו חוק הטבע הגלובלי האינטגרלי, ואיך אנחנו יכולים לבנות סביבה וחברה כזו. וזה נקרא שאנחנו חייבים להגיע לחלוקה רציונלית, שכל אחד ללא יוצא מהכלל יקבל מה שהוא חייב לחיים תקינים.
כל האנושות חייבת לעבוד אך ורק כדי לספק לעצמה את הצורך הזה בלבד. וכל התעשיות, כל העסקים שהם מעבר להכרחי, צריכים פשוט להפסיק אותם. אם אנחנו לא נעשה זאת הם יפסיקו מעצמם אבל בצורת קריסה, בשבירה. כמו שאנחנו רואים שעכשיו נסגרים מפעלים, וכל מיני חלקים בתעשייה נמצאים בפשיטת רגל. ואם נעשה זאת במודעות לקראת מה אנחנו מתפתחים, זה יהיה בצורה הדרגתית, בצורה חלקה.
כל אדם מהאנושות צריך לעבוד אולי שעתיים ביום מקסימום, כדי לספק לעצמו את מה שהוא צריך. וישנם כאלה שגם לא יעבדו. אמא תוכל לשבת בבית ואבא יוכל לעבוד את השעתיים האלה באיזה מקום וזה יספיק.
אבל בכל יתר השעות נצרך כמו בעבודה להיות בחינוך ובהשכלה כדי ללמוד מה זה העולם החדש שאליו התפתחנו, איך לבנות אותו נכון. כי בזה אנחנו בונים את האדם שבנו-חיים מתוך הגוף האנושי הכללי. וזאת האנושות בדרגה הבאה שאנחנו צריכים להגיע אליה,
נקווה שמהר וחלק בלי בעיות בדרך.
ללמוד את החוקים שאנחנו פועלים בתוכם
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



